EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25906 tot 25910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 december 2013

John Paulson maakt zich totaal niet druk om goudprijs

De legendarische hedge fund manager John Paulson ligt ‘s nachts niet wakker van de flink gedaalde goudprijs. Dat de goudprijs fors is gecorrigeerd, is een gegeven. Paulsen is categoriek: aan de bull case voor goud is wat hem betreft niets gewijzigd.

Niemand wordt op de financiële markten zo geassocieerd met goud als Paulson, die zijn reputatie verwierf door subprime mortgages te shorten vlak voor de grote crisis van 2008 en 2009 in alle hevigheid toesloeg. Hij gold en geldt nog als iemand die goed markttrends kan voorspellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Hoe zit het met de Belgische vastgoedmarkt?

De Belgische vastgoedmarkt is een van de weinige markten ter wereld waar de vastgoedprijzen de crisis goed hebben overleefd, zonder zware correctie. Dit maakt de Belgische vastgoedmarkt een zeer stabiele markt of een potentieel gevaar voor een stevige correctie. In Nederland dacht ook niemand dat vastgoedprijzen konden dalen, niet? Leven we op een wolk en krijgen we binnenkort de rekening gepresenteerd?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

De wraak van goud

Het is een dramatisch jaar geweest voor de goudprijs en de goudmijnaandelen. Na 12 opeenvolgende jaarstijgingen zal jaar 13 het ongeluksjaar worden met een daling van meer dan een kwart. Maar volgens Arabian Money zal de goudprijs zijn wraak kennen in 2014 waarbij we naar de laatste fase van de stierenmarkt gaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Nederlander lost massaal hypotheekschulden af.

Nederlandse huizenbezitters hebben het afgelopen jaar voor miljarden euro's extra aan hypotheekschulden afgelost. Dat melden de grootbanken ABN Amro, Rabobank en ING aan De Telegraaf.

Nederlandse huizenbezitters hebben het afgelopen jaar voor miljarden euro's extra aan hypotheekschulden afgelost. Dat melden de grootbanken ABN Amro, Rabobank en ING aan De Telegraaf.

Alle banken hebben het afgelopen jaar laten weten dat zij de aflossingen op hypotheken fors hebben zien toenemen. Ingegeven door de angst onder water te staan met de hypotheek of omdat een spaarrekening nauwelijks nog wat oplevert en de verruimde schenkings- en aflosmogelijkheden, hebben huishoudens vooral in de laatste maanden van het jaar fors afgelost.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Column Kees de Kort | Economisch herstel niet zo rooskleurig

De Nederlandse bevolking is optimistisch over de economie, blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Zes op de tien Nederlanders verwacht dat hun economische situatie het komende jaar hetzelfde blijft of er zelfs op vooruitgaat. Maar er wordt iets te vroeg gejuicht, zegt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs