Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 25911 tot 25915
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Twitter kan na de IPO verdubbelen en hier is waarom

Nog even en Twitter heeft zijn felbegeerde beursnotering. Wordt het een uitslaande brand, of een deceptie? Nog voor de beursgang heeft iemand het koersdoel al op gezet op $50..!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Max Keiser: “China heeft meer dan 5.000 ton goud”

Het is niet de eerste keer dat de Chinese overheid kritiek heeft op het beleid van de Verenigde Staten dat de Amerikaanse dollar dreigt te devalueren. De oproep op het Chinese nieuwsagentschap Xinhua news doet vandaag veel stof opwaaien. Dergelijke sterke en krachtige taal onthult iets zegt 

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Consumenten houden hand nog steeds op knip

De krimp van de consumptie was ongeveer even groot als in de voorgaande maanden, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

(Carlos) Slim beleggen

Als gevolg van snel oplopende lonen boet China in aan belangrijkheid wat betreft haar rol als de ‘fabricagehal’ van de wereld. Veel maakindustrie verplaatst zich naar andere, goedkopere, landen in Zuidoost Azië.

De Amerikaanse maakindustrie heeft een nieuwe plek gevonden voor de massaproductie in buurland Mexico. Naast lage lonen kan er zo ook nog eens op transportkosten bespaard worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

De 'Dutch Sandwich': Google versluist 8,8 miljard euro naar Bermuda

Google Dublin OfficeGoogle transfereerde vorig jaar 8,8 miljard euro in royaltybetalingen (25% meer dan het jaar daarvoor) naar het belastingparadijs Bermuda. Zo slaagt het bedrijf er in om haar gemiddeld overzees belastingtarief te reduceren tot ongeveer vijf procent.