Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 25916 tot 25920
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

‘Het leven is fundamenteel onvoorspelbaar’

We leven in het tijdperk van de Smiley maar nooit eerder waren we zo ongelukkig“.  Aan het woord is de Ierse auteur Michael Foley. Hij was in oktober 2013 in België om het

Hij was in oktober 2013 in België om hetPossible Futures festival te openen.  Foley is docent Informatietechnologie, dichter en romanschrijver.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

Goud handelaren spelen met vuur

Goud kende alweer een slechte week. Moeten beleggers maar leven met een berenmarkt? Of houdt de verkoopdruk op de goudprijs eerdaags op? Wij denken het laatste en hier is waarom.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

DNB: vertrouwen draait om meer dan economie

AMSTERDAM (ANP) - Het lage consumentenvertrouwen in Nederland kan niet alleen worden verklaard aan de hand van economische indicatoren. Ook de instabiele politieke situatie van de afgelopen jaren - sinds 1998 haalde geen enkel kabinet de eindstreep - speelt een rol. Dat blijkt uit onderzoek waarvan De Nederlandsche Bank (DNB) de resultaten donderdag heeft gepubliceerd.

Bron: omroepbrabant.nl
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

Ontslagen BlackBerry-personeel welkom in Eindhoven

EINDHOVEN - Ontslagen medewerkers van BlackBerry mogen best tijdelijk in de regio Eindhoven komen werken, vindt burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven. Dat zei hij in een interview met het Financieele Dagblad van zaterdag.