Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 25926 tot 25930
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

Ierland wil in december noodplan achter zich laten

Ierland is op goede weg om tegen half december uit het steunprogramma van de Europese Unie en het IMF te kunnen stappen. Dat heeft premier Enda Kenny verklaard op een partijcongres.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

Wereldbank krijgt steun voor nieuwe koers

© reuters. Voorzitter Jim Yong Kim van de Wereldbank heeft brede steun gekregen voor de nieuwe koers die hij wil inzetten. Minister Lilianne Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking) meent dat zijn doelen 'ambitieus maar haalbaar' zijn, zo zei ze zaterdag na afloop van de jaarvergadering van de ontwikkelingsbank.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

IMF mist ambitie in economisch beleid

Economische hervormingen en zwakke banken moeten ambitieuzer worden aangepakt om het herstel van de wereldeconomie aan te jagen. Dat stelde IMF-president Christine Lagarde vandaag na de jaarvergadering van het Internationaal Monetair Fonds.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 15 gratis tips voor je samengevat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Cruciale week voor aandelen

De aankomende week wordt een cruciale week voor aandelen. Niet alleen vanwege het schuldenplafond, maar ook omdat het cijferseizoen weer in volle hevigheid losbarst. Wat mogen beleggers verwachten?