Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25926 tot 25930
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Buitenlandse vraag naar investeringen in dollars is opgedroogd

De Amerikaanse dollar ligt van alle kanten onder druk. En daar zijn dan ook tal van plausibele reden voor aan te wijzen. De greenback verliest in rap tempo al zijn glans en kan nog lager.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Hogere winsten defensiebedrijven VS

Northrop zag de winst met ruim 8 procent stijgen tot 497 miljoen dollar (361 miljoen euro) en bij General Dynamics klom die met 8,5 procent tot 651 miljoen dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Nederlandse overheid pleegt persioenbedrog

Sinds 2008 zijn de pensioenen in Nederland niet meer geïndexeerd. Dat is een inkomensverlies van 12,7 procent. Daarbovenop komt nog de pensioenkorting in 2013 en mogelijk 2014, variërend van 0,5 tot boven de 10 procent. Er is in Nederland iets vreemds aan de hand.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Over John, Peter, Karen, Ron en Marc : de eenzame roependen in de woestijn (deel 1)

In deze 5-delige artikelenreeks halen we de zogenaamde “roependen in de woestijn” aan; internationale prominenten die wéten wat gaat komen, die herhaaldelijk waarschuwen ook, zonder eigenbelang maar waar niet naar geluisterd wordt, als roepen ze voor dovemansoren.  Ze hebben stuk voor stuk een enorme kennis en ervaring opgebouwd doorheen tientallen jaren op economisch, financieel en monetair vlak.  We moeten ons dringend de vraag stellen : waarom krijgen zij geen of nauwelijks gehoor van officiële zijde behalve bij een klein publiek van mensen in the know.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Flink meer Nederlandse toeristen naar Griekenland

Flink meer Nederlanders hebben in de eerste zes maanden van dit jaar een bezoek gebracht aan Griekenland. Dat heeft het nationale statistiekbureau Elstat woensdag bekendgemaakt.