EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25931 tot 25935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Gratis geld voor iedereen

De langzame afbraak van de verzorgingsstaat gaat de socialisten niet in de koude kleren zitten. Een Europees burgerinitiatief moet uitkomst bieden. De bedoeling is dat de EU zich sterk gaat maken voor een echt sociaal Europa inclusief een gegarandeerd basisinkomen voor iedereen. Zonder voorwaarden of restricties. De koopkracht wordt hersteld en de economie zal profiteren…….

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

De rijken worden weer rijker in Nederlands, sinds 2008

DATA - Slecht nieuws, het totale vermogen van mensen in Nederland is gedaald van 2011 naar 2012. Maar dit nieuws verhult een ander verhaal. De rijkste 20% van Nederland had in 2009 75,5% van het vermogen in handen. In 2012 was hun aandeel gestegen naar 80,5%. De rest van Nederland werd armer.

Lees verder op sargasso.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

‘Er is eigenlijk niet genoeg geld’

Wanneer u zich bij een bank meldt om een lening af te sluiten dan zal de bank, als blijkt dat u kredietwaardig bent, u deze lening verstrekken. Het door u geleende bedrag wordt door de bank op uw rekening bijgeschreven. Waarschijnlijk denkt u dat de bank dit geld  ergens in een kluis heeft liggen en het vervolgens op uw rekening stort. Dit is een complete misvatting. De bank hééft dat geld helemaal niet.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Hoorzitting Franse Senaat over Bitcoin

Hoorzitting Franse Senaat over Bitcoin 15 januari

De senaat van Frankrijk, een deel van het Franse parlement, heeft een hoorzitting gehouden over Bitcoin en andere digitale valuta. Gedurende deze hoorzitting kwamen verschillende belangrijke sprekers aan het woord.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Crowdfunding toegenomen bij bedrijven

Steeds meer Nederlandse bedrijven maken gebruik van crowdfunding, het online bij elkaar sprokkelen van kapitaal bij een grote groep kleine investeerders.

Steeds meer Nederlandse bedrijven maken gebruik van crowdfunding, het online bij elkaar sprokkelen van kapitaal bij een grote groep kleine investeerders.

In Nederland is vorig jaar 32 miljoen euro opgehaald met crowdfunding. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van 2012. Dat jaar werd 14 miljoen euro opgehaald. In 2011 werd er 'slechts' 2,5 miljoen euro opgehaald.

[...]

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs