Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 25941 tot 25945
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Nederland in lijstjes (deel 2)

Nederland in lijstjes.  Iedereen die – ondanks alles (!) – toch van zijn en haar land houdt, is wel geïnteresseerd om een vergelijking te maken met het buitenland of om meer over dat land te weten.  Alles slechts wat met geld, economie en maatschappij te maken heeft, zo kent u Biflatie wel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Joe Sixpack over de politieke impasse

Hoe kijkt de gemiddelde Amerikaan naar het weinig fraaie politieke steekspel in de VS? is het business as usual, of dreigt de Amerikaanse politiek vooral zichzelf in de voet te schieten?

Bron: nachthemel.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Vrije val Nederlandse economie onstuitbaar: “De vergeten koopkracht”

'De geleende euro's aan de Grieken komen terug, wat er ook gebeurt'

Koopkracht. Koopkracht geeft aan hoeveel goederen we kunnen kopen met ons besteedbaar inkomen. Die koopkracht kun je dan weer uitdrukken in een koopkrachtpercentage. En dit cijfer geeft dan vervolgens weer aan hoeveel procent we kunnen besteden aan dezelfde goederen en diensten als het jaar ervoor.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Talkshow Zakelijk op 7 (Aflevering 3)

De 3 gasten van deze aflevering zijn het erover eens. We moeten onze economie nu structureel verduurzamen om het naderende inferno te keren. Urgenda-directeur Marjan Minnesma, architect Thomas Rau en kunstenares ‘Tinkebell’ zijn groene pioniers.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zaterdag 12 oktober 2013

Overheid neemt 3.500 flexwerkers in dienst

Op de loonlijst van de overheid verschijnen de komende jaren 3.500 extra banen in de lagere loonschalen. Schoonmakers, beveiligers en koeriers die nu werk opknappen op basis van losse contracten, vaak uitbesteed aan externe bedrijven, komen in vaste dienst.