EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25946 tot 25950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

Records op Wall Street verder uitgebouwd

De positieve stemming was te danken aan een sterker dan verwachte daling van het aantal eerste uitkeringsaanvragen vorige week.

De positieve stemming was te danken aan een sterker dan verwachte daling van het aantal eerste uitkeringsaanvragen vorige week.

Kort na de opening stond de Dow 0,4 procent hoger op 16.413 punten en koerste de S&P500 0,3 procent in de plus op 1837 punten. De Nasdaq, die nog ver verwijderd is van de hoogste stand ooit, ging 0,3 procent vooruit tot 4166 punten.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

‘Economie VK grootste van Europa in 2030’

Het Verenigd Koninkrijk lost in 2030 Duitsland af al grootste economie van Europa. Die voorspelling deed het Centre for Economic and Business Research (CEBR) donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

De Federal Reserve is een zegen voor bankiers

Met de oprichting van de Federal Reserve in 1913 kregen een klein aantal bankiers enorm veel macht. Ze hebben waardevolle insider informatie over het monetaire beleid van de centrale bank en kunnen daar op tijd op inspelen. Zo weten banken in voorspoed én tegenspoed winst te maken. Deze video op Marketupdate is een aanrader!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

De Blessing Letter

In 1967 gaf Duitsland de garantie aan de VS om geen dollarreserves in te wisselen voor goud. Een diplomatiek besluit dat werd vastgelegd in de Blessing Letter. Maar zullen de Chinezen ook zo vergeeflijk zijn naar de VS? Lees de analyse van gastschrijver 24 karaat op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

Bitcoin versus Fiat: debat Tuur Demeester en Kees de Kort

sessie rond Bitcoin. Meer dan 100 professionals met voornamelijk software en financiële achtergronden daagden op, en het werd een levendige namiddag met verschillende presentaties en als afsluiter een debat tussen Tuur Demeester en BNR's Kees de Kort:

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs