Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 25956 tot 25960
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Vakbonden horeca ten strijde tegen elektronische kassa

De vakbonden in de horecasector zijn niet opgezet met de studie van twee Leuvense proffen rond de invoering van elektronische kassa's tegen zwartwerk. Volgens die studie zou dat systeem tot 21.000 jobs kunnen kosten, maar de bonden "hopen dat de politiek zich niet blind zal staren op dergelijke studies en de ingeslagen weg zal voortzetten in de strijd tegen de fraude".

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Niets lijkt de opmars beurzen te stoppen

De aandelenbeurzen zijn de afgelopen maanden opgestoomd naar records en geen 'shutdown' of ander slecht nieuws lijkt de opmars te kunnen stoppen. De AEX steeg in de afgelopen 4 maanden met ruim 15 procent, en dat geldt ook voor de beurzen in Parijs en Frankfurt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Europa dreigt in november betalingen te moeten staken

De Europese Unie dreigt midden volgende maand haar rekeningen niet meer te kunnen betalen indien het Europees Parlement deze week geen groen licht geeft voor bijkomende middelen voor de lopende Europese begroting. Dat heeft Commissievoorzitter José Manuel Barroso vandaag aan het Europees Parlement laten verstaan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Wordt uitlevering van fysiek goud een probleem?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel goud in bezit hebben als officieel wordt beweerd Dat blijkt onder andere uit het verzoek van Duitsland in januari van dit jaar om 300 ton goud te