EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25956 tot 25960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Echte werkloosheid in de VS is 11,5 procent

De officiële werkloosheid in de VS daalt al sinds 2009, maar er zijn andere statistieken die het tegendeel bewijzen. Zodra alle werklozen in de statistieken worden meegenomen blijkt dat de arbeidsmarkt in de VS helemaal niet herstelt. Dat komt ook overeen met de zwakke banencijfers en de anekdotische verhalen uit de VS.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Een groep mijners legt een zwakte van Bitcoin bloot

GHash.io is een netwerk tussen verschillende mijners voor Bitcoins. Aangezien het nogal een dure aangelegenheid is om Bitcoins te mijnen, ontstaan er samenwerkingsverbanden. Maar als een netwerk meer dan 50 % van de Bitcoincreatie in handen krijgt, kan het de markt naar zijn hand zetten. Dan zou de grootste zwakte van Bitcoin realiteit kunnen worden, aldus Business Insider.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

‘Goldilocks’ scenario voor goud dit jaar?

De goudprijs heeft het jaar goed ingezet en na het zwakke banenrapport van vorige week, zit de goudprijs helemaal terug in de lift. Het noteert momenteel boven de psychologische belangrijke grens van $ 1.250 maar de volgende echte uitdaging is $ 1.259. Als die horde genomen kan worden, kan de prijs nog een heel stuk hoger. Is er een ‘Goldilocks’-scenario in de maak?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Pensioenleeftijd zorgt voor vrees onder werknemers

Bijna de helft van de Nederlanders (ruim 40%) vreest niet door te kunnen werken tot zijn 67e. Dit blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Gfk, dat namens Delta Lloyd duizend werknemers ondervroeg over de pensioenleeftijd. Slechts een kwart van de ondervraagden verwacht door te kunnen werken tot 67 jaar.

Lees verder op vacatures.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs