Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 25956 tot 25960
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

2 miljoen troy ounce goud gedumpt

De goudprijs maakt vrijdagmiddag een enorme duik, nadat er binnen 5 minuten zo’n 2 miljoen troy ounce goud werd verkocht. De piek werd gezet op een dump van 800.000 troy ounce in één keer. Zie onderstaande grafiek via Zero Hedge. De goudprijs noteert op moment van schrijven op $1266,-, ofwel €935,- per 31,1 gram. Dat is het laagste punt in 3 maanden tijd.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Goudprijs opnieuw onderuit: $1.265 per troy ounce

De goudprijs is vanmiddag opnieuw onderuit gegaan. Beleggers die speculeren op een prijsstijging van het gele metaal worden dit jaar behoorlijk teleurgesteld, want vandaag ging er opnieuw meer dan 2% van de prijs af. Wat is er gebeurd? Een verkoper dumpte in vier minuten tijd 2 miljoen troy ounce aan goud op de markt. Papieren claims op goud, dat dan weer wel...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Ongelooflijk hoe onwetend de Amerikanen zijn over het schuldprobleem

Uit een onderzoek waarbij de vraag werd gesteld aan de Amerikaanse bevolking hoeveel het jaarlijkse overheidstekort is, kwam naar voren dat de meeste Amerikanen totaal geen besef hebben hoeveel het tekort bedraagt. Het is vanzelfsprekend dat ze dan ook niet zullen weten hoeveel schulden de Amerikaanse overheid ondertussen heeft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 11 oktober 2013

Chinese goudhonger vuurt speculatie goudreserves aan

China is op weg om een record hoeveelheid goud te importeren dit jaar. China is ook op weg om de grootste consument van goud te worden dit jaar, het zal daarbij India voorbij steken. De lagere goudprijs en de goudrush in China doet de speculatie toenemen over de goudreserves van de Chinese overheid, aldus WSJ.