Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 25961 tot 25965
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Betaalachterstand van Belgen bereikt nieuw record

De betaalachterstand op uitstaande kredieten is in september opnieuw naar een recordhoogte gestegen. Op een jaar tijd is het achterstallige bedrag van Belgische kredietnemers met 9,4 procent gestegen tot 2,893 miljard euro. Het vorige record dateert nog maar van augustus 2013, en lag toen op 2,888 miljard euro. Dat blijkt uit de gegevens die de Kredietcentrale van de Nationale Bank van België vandaag publiceerde.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Over Twitter

Een andere sociale media speler trekt naar de beurs en dat is voor veel beleggers groot nieuws.  De datum zou 15 november 2013 zijn.

Twitter is een gratis Amerikaanse internetdienst, opgericht in 2006, waarmee gebruikers korte berichtjes kunnen publiceren.  Het is een sociaalnetwerksite waarbij mensen op elkaar kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.  De naam Twitter komt van twitteren of tweeten, dat kwetteren betekent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

IMF en Wereldbank manen politici VS tot actie

Amerikaanse politici dwarsbomen de groei van hun eigen economie en die van anderen door de aanhoudende onzekerheid over de begroting en het schuldenpafond. Dat stelden de voorzitters van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank vandaag voorafgaand aan de jaarvergadering van beide instellingen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Extra heffing op spaargeld in de maak

Een eigen huis, hard werken, zuinig leven en dan hopelijk een appeltje voor de dorst. Wat spaargeld op de bank is altijd prettig om achter de hand te hebben. Dat vindt niet alleen u, maar ook het IMF.

Een tijdje geleden hebben we de discussie rond Cyprus gehad, en dan vooral de discussie of de redding van Cyprische bankwezen nu wel of geen template vormde voor de rest van de Eurozone. Om uw geheugen even op te frissen: op vrijdagavond (!) werden de brave Cyprioten geconfronteerd met kapitaalrestricties, de banken bleven dicht, pinnen werd slechts tot een beperkte limiet toegestaan en over ál het geld op alle bankrekeningen werd een ‘eenmalige’ belasting geheven.