EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25961 tot 25965
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Bitcoin: Zet de Dark Wallet de overheid buitenspel?

Een groep zelfverklaarde crypto-anarchisten, genaamd UnSystem, werkt aan een systeem dat Bitcoin gebruiksvriendelijker zou moeten maken.

Tevens willen ze de veiligheid vergroten door middel van de zogenaamde Dark Wallet (DW).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Mark Mobius breekt een lans voor de Filipijnen

Mark Mobius blijft de Filipijnen promoten als groeiland met een enorm potentieel. De schade door orkaan Haiyan is enorm, maar doet daar in zijn visie geen afbreuk aan.

De Filipijnen staan momenteel vooral in the picture vanwege de orkaan Haiyan. Natuurgeweld waar niet tegenop te boksen valt en dat veel slachtoffers heeft geëist. Natuurlijk krijgt ook de lokale economie een flinke opdoffer. Maar dat is van tijdelijke aard volgens de markante Mark Mobius. Hij verwijst daarbij onder meer naar de ellende die de tsunami een aantal jaar geleden veroorzaakte in delen van Azië.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Kan Bitcoin worden gestopt?

Om te weten of Bitcoin kan worden gestopt, moet je eerst iets weten over hoe het systeem werkt. Anders dan de traditionele valuta, is er bij Bitcoin namelijk geen centrale plaats of bedrijf vanaf waar alles wordt aangestuurd.

De software waarop Bitcoin draait is open source, eender wie kan de Bitcoin software op zijn computer installeren. En het netwerk van knooppunten die de transacties goedkeuren en ze bijhoudt in een open boekhouding is volledig gedecentraliseerd.

[...]

Lees verder op http://debitcoin.org
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Amerikaanse financiële bestseller-auteurs waarschuwen

Robert Kiyosaki (1947) is een Amerikaanse investeerder, zakenman, schrijver en motivatiespreker.  Het meest bekend is zijn boekenreeks Rich Dad Poor Dad, een serie van financiële zelfhulp- en motivatieboeken. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 november 2013

Voorspellingen rabobank gebaseerd op pijnlijke misrekening

Rabobank kwam gister met een kwartaalbericht woningmarkt. Wie hier vaker leest weet dat die altijd de moeite waard zijn om nader te bekijken:

De woningmarkt stabiliseert. De eerste tekenen daarvan zijn dat het aantal verkochte woningen niet langer daalt en de gemiddelde huizenprijs voor het eerst sinds 2010 stijgt. Daarnaast is het vertrouwen in de woningmarkt het afgelopen kwartaal verder toegenomen. Een aantal indicatoren wijst dus op een begin van herstel, maar dit herstel is nog wel broos. In het vierde kwartaal van 2013 zal het aantal verkochte woningen toenemen. De prijzen zullen pas daarna, in de loop van 2014, aantrekken. Dat schrijven economen van Rabobank in het vandaag gepubliceerde Kwartaalbericht Woningmarkt.

Mooie opening! Laten we de belangrijkste punten van de onderbouwing even doorlopen:

Lees verder op staanhier.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs