EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25971 tot 25975
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

Over vrijheid en het streven ernaar

Over vrijheid en het streven ernaar. De Belg Michel Bauwens is cyberfilosoof, futuroloog, econoom, ondernemer. Vele namen worden hem gegeven om te trachten zijn persoon samen te vatten.  Hij staat niet voor niets bij de 100 meest inspirerende mensen voor een duurzame toekomst van het Post Growth Institute.  Zijn nieuwe boek heet wat bombastisch “De wereld redden“.

Bauwens schrijft over commons of het gemeentegoed; rijkdommen die aan niemand en iedereen (zouden moeten) toebehoren: lucht, water, grondstoffen maar ook publieke ruimtes, bibliotheken, kennis en waarden, taal en zelfs Wikipedia.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

Duizenden banen weg bij Lockheed Martin

Lockheed Martin, 's werelds grootste defensieconcern die onder meer de JSF bouwt, schrapt de komende tijd 4000 banen. Dat maakte de Amerikaanse onderneming vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

World Gold Council ziet vraag naar goud met 21% dalen

De vraag naar fysiek goud was in het derde kwartaal 21% lager dan in het tweede kwartaal, zo schrijft de World Gold Council in haar laatste rapport. Vooral ETF's liquideerden veel goud, omdat beleggers minder belangstelling hebben voor dit soort goudbeleggingen. De vraag naar gouden munten en goudbaren blijft echter sterk, net als de aankopen van goud door centrale banken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

Bijstandstrekkers mogen voorkeur tegenprestatie uitspreken

Mensen die een bijstandsuitkering ontvangen, mogen bij hun gemeente een voorkeur uitspreken over wat voor soort tegenprestatie ze willen verrichten. In veel gemeenten mag dat nu al. Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil dat dit verbreed wordt en navolging krijgt in alle gemeenten.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

'Kabinetten van deze omvang zijn er meestal alleen in Afrika, waar men bij de regeringsvorming moet rekening houden

Guenter SchiffmannDe breuklijn voor de vorming van een nieuwe regeringscoalitie in Duitsland loopt niet tussen Merkels CDU en de SPD van Peer Steinbruck, maar tussen de CDU en haar Beierse zusterpartij CSU, schrijft Spiegel Online.

De CSU heeft een 12 pagina’s lang principeakkoord nu van enige bijkomende voorwaarden voorzien en die zijn niet mals:

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs