Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25971 tot 25975
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Europees Parlement shutdown?

EC voorzitter Barroso komt met een onplezierige (voor Europa-adepten toch) verrassing : na 15 november is het geld op! Dit roept herinneringen op aan recente Amerikaanse toestanden van een government shutdown.  Europees Parlementslid Gerbrandy van D66 had hiervoor nochtans gewaarschuwd op zijn

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Azië zal goud blijven kopen

Dat men in Azië een sterke voorkeur heeft voor goud, zal inmiddels geen verbazing meer wekken. Echter, de jongste cijfers van HSBC zullen u wellicht versteld doen staan.

HSBC Holdings is een bank die stevig verankerd is in Azië en die daarom het volste recht van spreken heeft wanneer het over de honger naar goud van de Aziaten gaat. HSBC maakt zich geen zorgen: de Aziaten zullen goud blijven kopen en wel in een stevig tempo.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Dit is dé trade voor de komende jaren,…

De Nasdaq tart alle wetten van de zwaartekracht. Niets lijkt een verdere stijging in de weg te staan. Het is precies terug 1999 waar beleggers achter alles aan holden wat naar internet rook terwijl de goud- en zilvermijnen voor dood achter gelaten werden. In 1999 was het technologiefeestje bijna gedaan en begon het goud & zilver feestje. Gaan we dit op nieuw beleven?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Emerging markets maken zich op voor een stevige rally

De emerging markets staan in de startblokken voor een rally die kan duren tot het einde van dit jaar. Dat zou blijken uit een poll gehouden door de fondsbeheerders van Bank of America-Merrill Lynch.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Belgisch witwasonderzoek naar Bernard Tapie

Het Brusselse parket heeft een onderzoek geopend naar een verdachte geldtransfer van de bekende Franse zakenman Bernard Tapie. Dat berichten De Tijd en L'Echo vandaag.