EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25981 tot 25985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 december 2013

EBA waarschuwt voor risico's virtuele valuta's

De Europese Banken Autoriteit heeft gewaarschuwd voor de risico's van virtuele valuta's zoals Bitcoin. EBA benadrukt in haar bericht dat consumenten niet beschermd worden door regelgeving als zij een virtuele valuta gebruiken als betaalmiddel en dat zij het risico lopen hun geld kwijt te raken De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiƫle Markten waarschuwden eerder deze maand al voor de risico's van virtuele valuta's.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

'Kosten opdoeken banken delen met eurolanden'

De kosten voor het opdoeken van een bank uit een land in de eurozone zullen geleidelijk worden gedeeld met andere eurolanden. Dat staat in een voorstel van EU-voorzitter Lithouwen waar maandag in Brussel over zal worden vergaderd.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

IMF niet eens met Zero Hedge

On Thursday, after we presented an article by Simon Black in which the author suggested that the IMF was implicitly proposing a 71% tax-rate on Americans, by "suggesting that the US government could maximize its tax revenue by increasing tax brackets to as high as 71%", the IMF took offense to this characterization, and tweeted out the following:

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Minder dan 1.000 mensen bezitten helft Bitcoin

De helft van alle Bitcoins in omloop is in handen van minder dan duizend mensen, zo blijkt uit een onderzoek van de 'blockchain'. Dit is de keten van alle transacties binnen het Bitcoin systeem, waarmee de echtheid van alle Bitcoin betalingen gecontroleerd wordt. Het Bitcoin systeem kent in totaal ongeveer een miljoen actieve gebruikers.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 15 december 2013

Top in Bitcoin, bodem in goud?

In deze editie van De Week van Bitcoin gaan we in op de correctie in de bitcoinprijs (van $1200 naar $800), we bespreken een mogelijke bodem in de goudprijs, de dynamiek in de altcoins, goudhandelaren die actief worden in de Bitcoinmarket, en de sessie bij Ordina met de discussie tussen Kees de Kort en Tuur Demeester.

Lees verder op debitcoin.org
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs