Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 25981 tot 25985
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

IMF en Wereldbank manen politici VS tot actie

Amerikaanse politici dwarsbomen de groei van hun eigen economie en die van anderen door de aanhoudende onzekerheid over de begroting en het schuldenpafond. Dat stelden de voorzitters van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank vandaag voorafgaand aan de jaarvergadering van beide instellingen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Extra heffing op spaargeld in de maak

Een eigen huis, hard werken, zuinig leven en dan hopelijk een appeltje voor de dorst. Wat spaargeld op de bank is altijd prettig om achter de hand te hebben. Dat vindt niet alleen u, maar ook het IMF.

Een tijdje geleden hebben we de discussie rond Cyprus gehad, en dan vooral de discussie of de redding van Cyprische bankwezen nu wel of geen template vormde voor de rest van de Eurozone. Om uw geheugen even op te frissen: op vrijdagavond (!) werden de brave Cyprioten geconfronteerd met kapitaalrestricties, de banken bleven dicht, pinnen werd slechts tot een beperkte limiet toegestaan en over ál het geld op alle bankrekeningen werd een ‘eenmalige’ belasting geheven.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Over Facebook

Het Amerikaanse Facebook maakt prominent deel uit van de zogenaamde sociale netwerken als gratis sociaalnetwerksite om online contact te maken of te houden.  Anno 2013 heeft Facebook 1,278 miljard gebruikers. 

Zo zien ze er allemaal tezamen uit.  Het is een enorm populair en wereldwijd fenomeen dat niet meer weg te denken is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013