EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25986 tot 25990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

De belangrijkste trends en thema’s in Azië

De hoofdtrends en thema’s in Azië voor dit jaar  zijn belangrijk voor beleggers die een deel van hun vermogen hebben geïnvesteerd in Aziatische Emerging Markets. Laat u niet verrassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Staat China aan de vooravond van een economische crisis?

Westerse China-experts kruisen de degens: is de vaak voorspelde instorting van het Chinese groeimodel nabij, of wordt het dit jaar business as usual?

Over een week hebben de staats-statistici in China het weer voor elkaar: het economische groeicijfer voor het laatste kwartaal van 2013 komt al twintig dagen na de afsluiting van het jaar naar buiten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Tekorten in VS smelten weg

Vrijdag bleken er in de officiële telling veel minder nieuwe banen te zijn gecreëerd, maar het werkloosheidspercentage kwam met 6,7 procent wel fors lager uit dan waarmee vooraf rekening werd gehouden.

De werkloosheidscijfers zijn van belang, omdat de Fed heeft aangegeven het tempo van het terugschroeven van haar ruime monetaire beleid van de hoogte daarvan te laten afhangen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Het grote bitcoin-misverstand

“Bitcoins zijn erger dan de Tulpenmanie. Toen kreeg je tenminste nog een tulp. Nu krijg je niks.” Dit zei de voormalig president van De Nederlandsche Bank Nout Wellink recentelijk tijdens een discussiebijeenkomst met studenten van de Universiteit van Amsterdam. Ook de voormalige president van de Federal Reserve Alan Greenspan brandt de digitale munt volledig af: “Je moet wel heel veel fantasie hebben om de intrinsieke waarde van bitcoin te zien. Het is mij niet gelukt.” Zelfs Paul Krugman, voormalig Nobelprijswinnaar in de economie, vraagt zich in een van zijn wekelijkse columns voor de New York Times af of de bitcoin niet per definitie “slecht” is. En ook gisteren op Marketingfacts werden door Edwin Abee in zijn artikel " Waarom de Bitcoin nooit een wettig betaalmiddel zal worden" grote vraagtekens bij de digitale valuta gezet.

Lees verder op marketingfacts.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

ABVV: Nieuwe aanpak nodig voor crisis in ons land

Er is een koerswijziging nodig om antwoord te bieden op de sociaal-economische crisis in ons land. Dat heeft Anne Demelenne, algemeen secretaris van de socialistische vakbond gezegd naar aanleiding van de voorstelling van de sociaal-economische barometer van het ABVV.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs