EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25991 tot 25995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Het drama Frankrijk in 4 grafieken

Terwijl her en der in Europa economische hervormingen langzaam hun vruchten afwerpen, is er één land dat steeds verder achterop raakt: Frankrijk. Z24 brengt de treurnis in beeld.

De achilleshiel van de Fransen is het gebrek aan concurrentiekracht. Vorige maand kreeg het land nog een waarschuwing van de OESO om de oren omdat het achterloopt met het hervormen van de economie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Geruchten over manipulatie op de goud markt worden steeds sterker

Met goud gebeurt er van alles wat niet helemaal pluis lijkt. In Londen wordt momenteel een onderzoek gevoerd naar manipulatie van de goudprijs. Enkele grootbanken hebben mogelijk de goud prijs de richting uitgestuurd die ze zelf graag hadden zien inslaan.

De manipulatie zou er ongeveer als volgt uitgezien kunnen hebben: de banken plaatsten verkooporders op dagen dat de liquiditeit relatief gering was. Relatief kleine verkooporders volstonden dan om de goudprijs omlaag te duwen waardoor meer verkooporders werden uitgelokt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Let op! Tapering is geen verstrakking!

De Federal Reserve heeft laten weten dat het zijn aankoopprogramma van $ 85 miljard per maand zal verminderen naar $ 75 miljard. Daar staat tegenover dat ze zich ertoe verbindt om de rentevoet veel langer op 0 % te houden, zelfs als de werkloosheidsgraad zou dalen tot 6,5 procent. Van een strakker monetair beleid kan je dan moeilijk spreken, tapering is geen verstrakking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

In 2013 verdiende deze man $ 37 miljoen per dag

Er is een goede reden waarom Warren Buffett de beste belegger is op aarde en wordt gezien als een van de meest succesvolle beleggers aller tijden. Het afgelopen jaar verdiende het orakel van Omaha een slordige $ 37 miljoen per dag, hiermee doet hij beter dan de beste hedge funds.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Pensioenfondsen halen hoogste dekkingsgraad sinds 2011

De gemiddelde dekkingsgraad van pensioenfondsen heeft in november het hoogste punt sinds juni 2011 gehaald.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs