Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 25996 tot 26000
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

'Europees toezicht op banken is beter'

Een meerderheid van de Europeanen (54 procent) vindt dit, blijkt uit de vrijdag gepubliceerde jongste Eurobarometer, een onderzoek onder ruim 27.000 Europese burgers in 28 EU-lidstaten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Hebben we in de toekomst geen banken meer nodig?

Sterk artikel over banken en Bitcoin door Aaron van Wirdum van Banklessblog die begint met de volgende quote: “Cryptology represents the future of privacy [and] by implication [it] also represents the future of money, and the future of banking and finance".

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Johnson & Johnson betaalt 2,2 miljard dollar in corruptieonderzoek

Het Amerikaanse farmabedrijf Johnson & Johnson gaat 2,2 miljard dollar (1,6 miljard euro) betalen aan de Amerikaanse overheid. Zo vermijdt het bedrijf vervolging voor het betalen van smeergeld aan apothekers, onder meer voor de verkoop van een behandeling voor schizofrenie. Het is een van de grootste schikkingen in de Amerikaanse gezondheidszorg.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Het profiel van een fraudeur

Fraudeurs bij bedrijven zijn voornamelijk werknemers tussen de 36 en 45 jaar die langer dan 6 jaar in dienst zijn. Bovendien maakt de fraudeur in het algemeen deel uit van het management van de onderneming en werkt hij vaak samen met anderen bij het plegen van het misdrijf.

Bron: tijd.be
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Pimco topman Bill Gross doet een opmerkelijke uitspraak

'Het tijdperk waarin kapitaal lager belast wordt dan arbeid moet nu eindigen.' Dat opmerkelijke pleidooi houdt Bill Gross. De topman van Pimco, de grootste obligatiehouder ter wereld, schaart zich daarmee achter de rijkentaks van die andere superbelegger, Warren Buffett.