Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25996 tot 26000
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Amerikaanse schuld stijgt $ 328 miljard op 1 dag

De Amerikaanse overheidsschuld is als een raket omhoog geschoten nadat de shutdown werd opgeheven. Vorige week donderdag kwam er op 1 dag tijd $ 328 miljard bij - bij de Amerikaanse federale schuld. Dit is een nieuw record. De officiële schuld staat nu op $ 17,075 biljoen.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Bitcoin geblokkeerd door ING en BNP Paribas Fortis?

In het buitenland hebben verschillende Bitcoingerelateerde bedrijven al last gehad van onwelwillende banken. Met name Mt. Gox lijdt hieronder. Dikwijls verdedigen banken hun beleid door te zeggen de consument te willen beschermen tegen fraude of ander kwaad. Nu waardeer ik dat banken de klant eens op de eerste plaats zetten, maar vermoed ik dat de werkelijke reden angst voor Bitcoin is. Angst dat Bitcoin het huidige financiële systeem vervangt en daarmee de vette winstmarges van de banken torpedeert.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Groei Duitse economie versnelt komende maanden weer

De Duitse economie zal de komende maanden opnieuw steviger groeien, dankzij een verbetering bij de particuliere consumptie en een gunstiger stemming in de belangrijkste industriële sector van het land. Dat heeft de Duitse centrale bank vandaag bekendgemaakt.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Column Kees de Kort | Gemekker is weer begonnen

Kees de Kort

De Fed begint pas in maart 2014 met het afbouwen van het steunprogramma voor de Amerikaanse economie. BNR's Kees de Kort: "Dit gemekker is eind mei begonnen. Het is even stil geweest door de discussie over het schuldenplafond en de shutdown en nu staat het weer op de agenda."

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Nieuwe muntbaren uit Andorra bieden belastingvoordeel

Zilver wordt belast met 21% BTW, maar er is een margeregeling voor munten en baren die de status van wettig betaalmiddel hebben. Een relatief nieuw product is de muntbaar van Andorra, die voor het lage belastingtarief aangeboden kan worden. Lees op Marketupdate het hele verhaal achter deze muntbaren.