Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 261 tot 265
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 2 november 2017

Herhaalt Europa de fouten van de jaren dertig?

Europa dreigt de fouten van de jaren dertig te herhalen door de nadruk te leggen op bezuinigen, zo concludeert historicus en trendwatcher Martin Armstrong. Vanuit het perspectief van de Duitse bondskanselier Merkel bezien is deze koers wel te begrijpen, gezien de hyperinflatie van de Weimar republiek. Maar tegelijkertijd negeert Duitsland de eveneens traumatische ervaringen van de deflatoire crisis in Europa aan het begin van de jaren dertig.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Bitcoin stijgt naar $12.000… in Zimbabwe

De waarde van bitcoin wordt dikwijls in twijfel getrokken. Het zou om een enorme zeepbel gaan die op punt staat uiteen te spatten. Maar Zimbabwe toont aan dat er wel degelijk waarde schuilt achter de cryptomunt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Bitcoin blijft records aan elkaar rijgen

Onwezenlijk, zo mag je het wel noemen. Het parcours van de populairste digitale munt ziet er fenomenaal uit. De bitcoin lijkt wel niet te stuiten en sloopt het ene record na het andere. Woensdag sprong de koers omhoog en doorbrak met gemak de 6.500 dollar-grens, alweer een all-time high voor de meest verhandelde cryptomunt op dit moment.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

China en Rusland willen betaalsystemen koppelen?

China en Rusland overwegen hun eigen betaalsystemen aan elkaar te koppelen om de wereldwijde financiële infrastructuur stabieler te maken. Dat zei de Russische premier Dmitry Medvedev vandaag na afloop van een ontmoeting met zijn Chinese collega Li Keqiang in Beijing. Volgens hem heeft de wereld belang bij een divers aanbod van verschillende betalingssystemen, omdat het de kwetsbaarheid van het wereldwijde financiële systeem kan verminderen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Negen jaar geleden kwam een zekere Satoshi Nakamoto met een revolutionair idee

Acht jaar geleden kwam een zekere Satosho Nakamoto met een revolutionair idee Hiep Hiep! Bitcoin is vandaag een beetje Jarig. 31 oktober 2008 publiceerde Satoshi Nakamoto namelijk zijn plannen voor een peer-to-peer electronisch geld systeem in de inmiddels beroemde Bitcoin whitepaper. De whitepaper is eerder al vertaald in het Nederlands, een aanradertje voor iedereen die geinteresseerd is in Bitcoin. Te lui om te lezen? dan kan je de hele whitepaper ook luisteren in de onderstaande video aangezien Stefan Molyneux deze al eens helemaal voorgelezen heeft.