Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 26021 tot 26025
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Wie bepaalt de goudprijs?

De goudhonger van China bepaalt de prijs van het gele edelmetaal.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Column Kees de Kort | Cijfers IMF en Knot zijn met elkaar te combineren

Het IMF heeft een net iets ander verhaal te vertellen dan DNB-president Klaas Knot. Het IMF waarschuwt voor jarenlange lage groei van de wereldeconomie. Maar volgens Kees de Kort zijn die cijfers uitstekend met elkaar te combineren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Op zoek naar werk? U mag gratis trappen van Daems' villa vegen

"Laat werklozen een cafetaria openhouden", zo werd Rik Daems gisteren in De Morgen geciteerd. Dat is bij het ACV duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten. De christelijke vakbond haalde op Twitter uit naar de politicus.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Fracking als redder in nood economie VS

De bodem van de VS bevat gigantische hoeveelheden schalie olie en gas. Een mooie meevaller in barre tijden. Kan fracking de Amerikaanse economie een nieuwe boost geven?

De Amerikanen hebben weer een reden gevonden om zich fier op de borst te slaan. De VS heeft namelijk Rusland achter zich gelaten als de grootste producent van olie en aardgas. Dat is natuurlijk te danken aan de schalie olie boom die het land in haar ban houdt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

FNV hekelt beloning commissarissen Imtech

Zeker omdat voor het bedrijf niet wil ingaan op de ''gematigde'' looneis van het personeel. Dat liet de vakbond woensdag weten.

FNV vindt het ''volsterkt verwerpelijk'' dat Imtech zijn commissarissen 40 procent meer betaalt, terwijl over de gevraagde 2,5 procent loonsverhoging voor installateurs niet eens te praten valt.