EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26026 tot 26030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Van ideaalbeeld naar molensteen: de hypotheekaftrek

In Nederland is de hypotheekrenteaftrek uitgegroeid tot een monster die de economie serieus parten speelt. In België zijn we zo ver nog niet, maar kan dit nog komen. Als de hypotheekaftrek geregionaliseerd gaat worden, dienen de gewesten de volledige aftrek te financieren met slechts 80 % van de middelen. Ook hier kan de hypotheekaftrek dan snel evolueren naar het monster van de economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

China en Rusland gaan in 2014 nog meer samenwerken

China gaat de komende tijd $20 miljard investeren in de Russische infrastructuur en in ruil daarvoor zal Rusland op termijn drie keer zoveel olie exporteren naar China. In 2013 werden al belangrijke handelsovereenkomsten gesloten, maar in 2014 willen de twee grootmachten nog intensiever samenwerken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Goud naar 1050 dollar

2013 was op zijn zachtst gezegd geen goed jaar voor goud. Sterker nog, het was voor goud het slechtste jaar in 30 jaar. Desondanks hoeven beleggers ook komend jaar geen positieve verwachtingen te hebben over de grondstof. Goud kan namelijk in 2014 verder dalen naar 1050 dollar, zo zegt UBS tegenover CNBC.

Lees verder op beursplein6.nl
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Wat doet een bank?

De NVB heeft een animatie op haar website geplaatst waarin duidelijk wordt gemaakt welke rol banken spelen in de economie. In de animatie wordt uitgelegd hoe banken de vraag en het aanbod van geld bij elkaar brengen. Daarnaast wordt ingegaan op de bemiddelende rol die banken spelen bij bijvoorbeeld het beheer van vermogen of bij fusies en overnames. Tot slot gaat de animatie in op de rol die banken spelen voor een snel, efficiënt en veilig betalingsverkeer. Met deze functies houden banken de economie niet alleen draaiende maar dragen ze ook bij aan economische groei.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Sloveense stresstests voor banken zijn 'militair geheim'

UIt de stresstests van de Sloveense bankensector bleek vorige maand dat het land geen bailouts nodig zal hebben en dat Slovenië de sector kan herkapitaliseren zonder internationale hulp. De evaluatie is echter uiterst controversieel.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs