EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26031 tot 26035
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Is de goudprijs op weg naar $ 1.000?

Goud en zilver zitten weer in een dalende lijn en komen weer dicht in de buurt van de laagste niveaus eind juni. Vele beleggers vragen zich dan ook af of de goudprijs verder kan dalen naar de magische grens van$ 1.000. Met een mogelijke 'tapering' in december door de Federal Reserve, zou dat best eens kunnen - aldus Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Duitsland voert minimumloon in: topeconoom vreest voor verlies 1 miljoen jobs

Johannes EiseleDuitsland gaat dan toch een minimumloon invoeren, zoals de meeste Europese landen. Dat was een van de eisen van de sociaaldemocraten met wie Merkel praat over een nieuwe regering. Een ware revolutie voor een land dat gebouwd is op twee essentiële economische principes: het concurrentievermogen en de onafhankelijkheid van alle sociale partners in elke deelstaat, elke sector en elk bedrijf.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Eurogroep houdt historische vergadering

De 17 ministers van Economische Zaken en Financiën uit de eurolanden bespreken vrijdag voor het eerst elkaars nationale begrotingsplannen voor volgend jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Goldman Sachs verwacht verdere daling goudprijs

Het goddelijke Goldman Sachs verwacht dat de goudprijs nog verder naar beneden gaat. Voor 2014 rekenen analisten van de bank op een verdere prijsdaling van 15%. Dit jaar is de prijs van goud al met een kwart gezakt. Ondertussen blijven landen als China, India en Rusland goud kopen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Banken krijgen schrik van Bitcoin

Het is zover, de opmars van Bitcoin begint de traditionele banken op hun zenuwen te werken. Er komen steeds meer verhalen binnen dat banken transacties met Bitcoin blokkeren of verbieden. Sommige banken bevriezen zelfs de rekening van de klanten die ook in Bitcoins handelen. De banken beginnen het potentieel en het gevaar van Bitcoin in te zien.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs