Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 26036 tot 26040
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Alan Greenspan: shockerende onthullingen

Alan Greenspan’s Shock Revelation “We really can't forecast all that well. We pretend that we can but we can't. And markets do really weird things sometimes because they react to the way people behave, and sometimes people are a little screwy.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

HSBC hielp duizenden Belgen met belastingfraude

De krant De Tijd heeft de hand kun­nen leg­gen op de 3.137 ge­hei­me re­ke­ning­be­stan­den van 2.450 Bel­gi­sche cliënten van HSBC Pri­va­te Bank in Zwit­ser­land, met daarin alle interne nota's van de bank over de communicaties met de Belgische klanten. De bestanden tonen aan hoe de bankiers van HSBC actief duizenden Belgen hebben geholpen om belastingen te ontwijken, zo schrijft de krant De Tijd vandaag op haar website.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

In India betalen ze tot $ 100 premie voor goud

Kapitaalcontroles die de import van goud naar India bemoeilijken, hebben zoals voorspeld volgens Mike "Mish" Shedlock voor 4 gevolgen gezorgd: 1) Tekort aan aanbod 2) Hogere prijzen 3) Florerende zwarte markt 4) Geen daling van de vraag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De poppen zijn aan het dansen op de goudmarkt

De dagelijkse koersbewegingen van de goudprijs zijn voor een ieder te volgen. Maar een kijkje achter de schermen biedt een welhaast ontluisterende blik van wat er zich écht afspeelt. Het is oorlog op de goudmarkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De waarheid uit de mond van een Britse komiek

De Britse komiek Russell Brand werd door een establishment-journalist geïnterviewd.  En dat hadden politiek en journalistiek (vaak een innig huwelijk) achteraf gezien misschien beter niet aangedurfd.  Brand :  

Het is niet dat ik niet stem uit apathie, ik weiger te stemmen vanwege absolute onverschilligheid en vermoeidheid en uitputting veroorzaakt door de leugens, het verraad en het bedrog van de politieke klasse, die al generaties lang aan de gang zijn en nu een kookpunt bereikt hebben waardoor een rechteloze, gedesillusioneerde, moedeloze onderklasse is ontstaan die niet wordt vertegenwoordigd door dat politieke systeem, en stemmen betekent stilzwijgende medeplichtigheid met dat systeem".