Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 26036 tot 26040
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

De aandachtseconomie... Hebt u er enig idee van hoeveel de tijd die u op internet spendeert waard is?

Tegen volgend jaar zal er voor elk van de zeven miljard inwoners op onze planeet een mobiele telefoon op aarde zijn. Elk moment van ons leven wordt digitaal opgeslagen en gedeeld via de aanraking van een touchscreen, waarna de strijd om aandacht op een globale en uiterst competitieve markt van start gaat.

Bron: deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Nieuwe regels voor webshops in december van kracht!

De Europese Unie heeft nieuwe wetten aangenomen die uiterlijk in december 2013 in de Nederlandse wet doorgevoerd zullen worden. Webshopeigenaren krijgen daarna een half jaar de tijd om hun webshop en voorwaarden waar nodig aan te passen. Wanneer men de nieuwe regels niet opvolgt kan dit leiden tot (hoge) boetes. De wetswijzigingen moeten het consumenten makkelijker maken om bestellingen te plaatsen in een ander EU-land. De nieuwe regels hebben voor bijna alle Europese webshops gevolgen, vandaar dat ik er in deze blog bij stil wil staan.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Britse banken compenseren klanten

Ongeveer 7 miljoen klanten die de verzekeringen sinds 2005 kochten kunnen nu een terugbetaling vorderen van de premies die ze betaalden, inclusief 8 procent rente, aldus de Britse toezichthouder Financial Conduct Authority (FCA). De producten werden verkocht onder namen als HSBC Card Guard en Barclays Cardholder Protection.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Kroniek van aangekondigde massaontslagen en een boodschap van hoop

We zitten momenteel en al 5 jaar trouwens in een wereldwijde crisis, economisch, financieel en monetair.  Nogal wat politici nationaal en internationaal spuien de laatste tijd berichten van beterschap.  Het licht aan het eind van de tunnel! We kunnen het zien! Het zal spoedig beteren.  Het ergste is achter de rug…  Kunnen ze anders, misschien wel tegen beter weten in? De grote boosdoener en ook het gevolg van al die miserie is de almaar oplopende werkloosheid.  Europa kent vandaag meer dan 21 miljoen mensen zonder werk.  Er is echter alles voor om te stellen dat in plaats van te beteren, de toestand eerder nog zal verergeren…

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Als er al één grafiek u wat ongemakkelijk maakt is het hopelijk deze

Credit Suisse heeft een grafiek gemaakt die aantoont hoe de rijkdom in de wereld over de bevolking is verdeeld.