Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 26041 tot 26045
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

IMF verlaagt groeiverwachting wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) stelt zijn groeiverwachtingen voor de wereldeconomie in 2013 en 2014 neerwaarts bij. Zwakkere economische omstandigheden in groeilanden zoals China, India en Rusland worden aangehaald als reden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

De grootste bedreiging van de aandelenmarkten kan deze week beginnen

Blackstone vice voorzitter Byron Wien zei in het begin van het jaar dat een krimp van de winstcijfers de grootste bedreiging voor de aandelenmarkten kan zorgen. Dit jaar zal de gecombineerde winst van de bedrijven uit de S&P 500 terugvallen tot onder de $ 100. Tot op heden is dit nog niet het geval, maar deze week beginnen de cijfers voor het derde kwartaal, aldus Business Insider.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Aantal hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie stijgt met 20%!

Aantal hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie met ruim 20% gestegen

Als zelfs de president van De Nederlandsche Bank zegt dat het allemaal wel goed komt en dat de Hollandse recessie bijna is overgewaaid, dan zal dat toch wel zo zijn? En zou de crisis op de woningmarkt dan niet stilletjes mee verdwijnen? Bovendien kunnen we opnieuw een zonnig feitje vermelden over de huizenmarkt want het aantal hypotheken dat werd afgesloten met een Nationale Hypotheek Garantie steeg in het derde kwartaal met meer dan 20% tot 21.400 NHG-hypotheken!

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

IMF ziet nieuwe risico’s voor zwakke groei

Het herstel van de internationale economie blijft zwak en wordt van steeds meer kanten bedreigd. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in de dinsdag gepubliceerde World Economic Outlook.

Bron: offshorewerken.com
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Geen werk? Genoeg banen in de Offshore!

Offshore vacature. Offshore werken is niet voor veel mensen een beroep waar ze van kinds af aan van dromen. Toch is het eindoordeel van een offshore werknemer over de tevredenheid van de baan inclusief het salaris en overige arbeidsvoorwaarden vrij positief te noemen. In de huidige economie is het verder moeilijk om een goed betaalde baan te vinden, laat staan überhaupt een baan. Er zijn in de offshore sector echter wel voldoende vacatures beschikbaar en graag vertellen we u meer over deze vacatures in dit artikel. Laat je CV achter op de Nationale Vacaturebank en wordt op deze manier gevonden door werkgevers in de offshore branche.