Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 26046 tot 26050
Bron: punt.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Geef iedereen gratis geld.

'Geef iedereen gratis geld'

Vaak wordt gedacht dat mensen niets meer doen als je ze zomaar geld geeft. Een hele stapel wetenschappelijk onderzoek bewijst het tegendeel: gratis geld helpt.

Bron: nachthemel.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Lichtpuntjes aan de nachthemel

ECB en IMF schrikken: Nieuw gat van 2 miljard in Griekse begroting

'De geleende euro's aan de Grieken komen terug, wat er ook gebeurt'

Bron: kraventology.com
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Een basisinkomen voor iedereen - Wat is dat nou precies?

Een basisinkomen voor iedereen – Wat is dat nou precies?

Regelmatig horen we het begrip basisinkomen voorbij komen. Veel mensen willen het, in Canada is er succesvol mee geëxperimenteerd en in Zwitserland gaan ze er zelfs een referendum over houden. Dat vind Kraven een goede zaak iets wat ik volledig kan steunen ook al heb ik zelf nog nooit een inkomen ontvangen waar ik niet zelf voor heb gewerkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

U zoekt een baan? Wij geven unieke tips!

Biflatie als arbeidsbemiddelaar met 10 beroepen waarin u onmiddellijk werk vindt; de meest vreemde jobs ter wereld; offshore werk dat op u ligt te wachten; bizarre manieren waarop mensen werk vonden en veel meer.

Bron: bitkoers.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Bitcoin op hoogste punt na crash in april

Vandaag piekte Bitcoin met een stand van 195 dollar op Mt.Gox. Dat is de hoogste stand sinds de piek van 10 april 2013. Op die dag bereikte Bitcoin een stand van 266 dollar waarop een crash volgde. Opmerkelijk genoeg wordt de hoogste stand op een zaterdag behaald. Meestal valt de koers in het weekend iets terug. Het zijn de tekenen van een groeiend vertrouwen in Bitcoin, want met name China koopt flinke hoeveelheden aan. De muur van 180 dollar werd vandaag moeiteloos geveld.