EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26046 tot 26050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 12 januari 2014

BP lijdt nederlaag bij rechtszaak olieramp

Oliemaatschappij BP heeft een gevoelige nederlaag geleden bij een rechtszaak over de schadevergoedingen die het bedrijf moet betalen in verband met de olieramp in de Golf van Mexico in 2010. De federale rechtbank in New Orleans verwierp gisteren het verzoek van BP om de schadevergoedingen aan banden te leggen. De claims zijn volgens BP in veel gevallen "fictief en absurd", maar omdat haar verzoek is verworpen dreigt de oliemaatschappij miljarden te moeten betalen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 12 januari 2014

'Forbes praat met zes bieders over verkoop'

Volgens de krant hebben de geïnteresseerden voorlopige biedingen tot 475 miljoen dollar (347 miljoen euro) op het tijdschrift gedaan. Het laagste bod zou 350 miljoen dollar (256 miljoen euro) zijn geweest.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 12 januari 2014

De week vooruit

De agenda staat aankomende week vooral in het teken van de banken. Het cijferseizoen barst in volle hevigheid los. Een cruciale week voor beleggers. Kunnen bedrijven aan de verwachtingen voldoen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 januari 2014

Goudbeleggers: stand your ground!

De mood onder goudbeleggers is bar slecht en dat speelt de, gevaarlijk scheef zittende, shortende partijen alleen maar in de kaart. Laat u niet van de wijs brengen en profiteer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 januari 2014

Ondernemers vrezen dat banken nog strenger worden

Een derde van de ondernemers vreest dat banken nog strenger worden op het vlak van financiering. Een op de vijf ondernemers denkt dat de financiering nog duurder wordt en slechts een op de 25 gelooft dat banken de kredietvoorwaarden zullen versoepelen. Dat blijkt uit een rondvraag van Unizo bij 707 ondernemers over verschillende aspecten van financiering.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs