Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 26051 tot 26055
Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

Nederland presteert goed op innovatie

Nederland scoort goed op het gebied van innovatie binnen Europa. Zweden wordt als koploper bestempeld.

De ranglijst die is samengesteld door de Europese Commissie focust zich op de innovatieve output van lidstaten. Het onderzoek heeft gemeten hoe innovatieve ideeën markten bereiken die Europa op zijn beurt meer competitief maken

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

'Huizenprijzen stijgen vanaf 2015'

Dat voorspelt kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) in een maandag gepubliceerd rapport.

S&P verwacht dat de prijzen op de Nederlandse huizenmarkt dit jaar nog met 4,5 procent dalen.

Bron: vacatures.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

Steeds meer werknemers werken staand achter hun bureau

Steeds meer werknemers werken staand achter hun bureau

In de Verenigde Staten wordt er steeds meer gebruik gemaakt van een werkplek met een ‘lopend’ bureau, ofwel de treadmill desk genoemd. Dit omdat steeds meer werknemers het belang van bewegen inzien en niet de hele dag op hun billen willen zitten. De treadmill desk zorgt ervoor dat werknemers op een rustig lopend tempo of stilstaand hun werk kunnen doen op kantoor. Uit onderzoek blijkt dat we ongeveer 9,3 uur per dag op onze billen zitten en dat dit de levensverwachting naar beneden brengt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 4 november 2013

Webplatform voor klusjes komt ook naar Vlaanderen

Het gras afrijden, de hond uitlaten, schilderwerken, je kind helpen met de lessen Frans, ... Het zijn allemaal klusjes die bovenop het werk en huishouden komen en waarvoor je best wat hulp kan gebruiken. Een aantal studenten bedachten voor hun thesis voor hun Master in Enterpreneurship een webplatform dat vraag en aanbod bijeenbrengt. Na hun studies besloten ze de theorie in de praktijk om te zetten en richtten ze in februari ListMinut op in Brussel. Nu maken ze de oversteek naar Vlaanderen.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

Goud : aan de vooravond van Zero Hour?

De Amerikaanse financieel-economische schrijver, uitgever en filmmaker Addison Wiggin heeft de term Zero Hour uitgevonden; het is het moment waarop een van de grote handelsplatformen voor goud…geen goud meer zal hebben om aan de verplichtingen te voldoen.  Het zal ook het moment zijn dat de prijs van fysiek goud zich zal losmaken van het “papieren” goud.

[...]