EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26071 tot 26075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

JP Morgan komt met eigen virtuele munt

JP Morgan heeft een patent ingediend voor een alternatieve munt die in veel opzichte lijkt op Bitcoin. Het betaalsysteem waar JP Morgan aan werkt maakt ook anonieme betalingen mogelijk. Ook kunnen gebruikers hun virtuele geld op hun eigen computer bewaren binnen dit systeem.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Chinese vraag naar goud met 30 procent gestegen

Goud wordt gedumpt door Westerse beleggers en opgepikt door landen als China, India en Turkije. De jongste cijfers van de World Gold Council laten weinig te raden over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

BofA Merrill Lynch vindt $ 1.300 voor Bitcoin een faire prijs

De waarde van Bitcoin is het afgelopen jaar maal 100 gegaan, zegt een analyserapport over Bitcoin van Bank of America Merrill Lynch. Om te bepalen of het een bubbel is of niet, moet men de intrinsieke waarde van Bitcoin kunnen bepalen. Bitcoin is een ruilmiddel en een "store of value" en een prijs van $ 1.300 lijkt een faire prijs te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

In welke landen koopt u makkelijkst een verblijfsvergunning?

Malta is het meest recente land dat niet EU-ingezetenen de kans geeft mits betaling van 650.000 euro de Maltese nationaliteit bekomen. Het parlement in La Valetta keurde in november een controversiële wet goed, die de kopers ook het recht geeft zich vrij binnen de EU te bewegen. Verder zijn er weinig verplichtingen verbonden aan het tegen betaling verkrijgen van het Maltese staatsburgerschap. De kandidaten hoeven niet eens op Malta te verblijven, noch moeten ze op het eiland investeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Jim Rogers: mondiale financiële systeem gaat crashen

Jim Rogers heeft de Kerststemming nog niet echt te pakken. Zo vlak voor de feestdagen gaf hij een interview aan een Canadese tv zender waarin hij, nogmaals, het eind van ons huidige financiële systeem voorschotelt.

Jim Rogers heeft de Kerststemming nog niet echt te pakken. Zo vlak voor de feestdagen gaf hij een interview aan een Canadese tv zender waarin hij, nogmaals, het eind van ons huidige financiële systeem voorschotelt.

Laat het maar aan Jim Rogers over om beleggers te ontnuchteren. Wall Street, Japan, Europa: alle beurzen hebben een goed tot uitstekend jaar achter de rug. De Kerst en Oud & Nieuw staan voor de deur: alle reden om goedgemutst de feestdagen tegemoet te zien, toch? Welnu, volgens Rogers is het wachten slechts op de onvermijdelijke kater.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs