Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 26071 tot 26075
Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Column Kees de Kort | Wat dacht Klaas?

Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank, heeft het gevoel dat de Nederlandse economie de goede kant op gaat. "Het is tegenwoordig voldoende om een gevoel voor de economie te hebben als je verantwoordelijk bent voor de DNB", stelt BNR's Kees de Kort cynisch vast.

Bron: dewaarheid.nu
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Stichting Opmaat; de opstap van een zakkenvuller

The Owl (De Uil), een roofdier dat in het donker opereert.

8 oktober 2013 - Geen naam die zo vaak voorkomt als het om dienstverlening gaat: Opmaat. Gesuggereerd wordt dat alles op maat bedacht en geleverd zal worden. Dat is een misverstand, niets is minder waar.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Imtech verhoogt beloning commissarissen

Over het andere agendapunt, de samenstelling van de raad van bestuur, moet nog gestemd worden.

De aandeelhoudersvergadering stemde volgens de woordvoerster van het concern met ''een bijzonder grote meerderheid akkoord'' in met de hogere beloning voor de commissarissen. Die zogenoemde renumeratie was voor het laatst aangepast in april 2010.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Brand in Tesla blijft beperkt ondanks onhandige brandweer

Een brand in een Model S deed de beurskoers van Tesla vorige week dalen. Onderzoek toont dat de elektrische auto veiliger was dan een gewone auto zou zijn geweest.

Grote koppen vorige week in de kranten: ‘Tesla Model S vat vlam na botsing met metalen object’. Een YouTube-filmpje waarin duidelijk de vlammen uit de motorkap te zien waren deed de beurskoers van het bedrijf met 6 procent dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Arm België!!

We lieten een tijdje geleden al zien dat België op een dunne koord balanceert doordat het geen buffer heeft om verliezen op te vangen.

Een misstap bijvoorbeeld bij Dexia en we kunnen ons tot het clubje van de periferie rekenen. Maar er is meer. We betalen niet alleen ongeveer de meeste belastingen, we krijgen er ook nog eens het minste voor terug.