Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 26076 tot 26080
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

Hoe je ruim 30 miljard in een jaar verliest…

Eike Batista was tot voor kort de rijkste man van Brazilië, maar inmiddels is hij helemaal bankroet. Vorig jaar stond hij nog 7de op de lijst van de rijksten der aarde.

Begin 2012 was zijn vermogen nog $34,5 miljard. Nu staat hij 745 miljoen in de min.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

Video: Erik Geenen over de financiële crisis

Erik Geenen heeft een heldere kijk op de financiële crisis waar we in verzeild zijn geraakt. In deze lezing geeft hij zijn visie op de monetaire geschiedenis en de rol die banken en overheden gespeeld hebben in het veroorzaken en verergeren van de crisis.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

'Zet geld opzij voor Ierland'

De internationale kredietverleners die Ierland te hulp zijn geschoten, moeten geld opzij zetten voor het geval dat het euroland na het aflopen van het steunprogramma toch weer in de problemen komt. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

Mark Mobius heeft een gratis Groeimarkten tip voor u

Dé expert op het gebied van Groeimarkten, of zo u wilt Emerging danwel Frontier Markets, is Mark Mobius. Hij heeft een interessante nieuwe kansrijke regio ontdekt.

Wij denken dat Mark Mobius geen introductie behoeft. Vaste bezoekers van Slim Beleggen met interesse voor beleggingen over de grens zullen ongetwijfeld wel eens over de markante vermogensbeheerder gehoord of gelezen hebben en anders kunt u hier even bijlezen.