Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 26086 tot 26090
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Chinese investeerders kopen Chase Manhattan wolkenkrabber

De Chinese investeringsmaatschappij Fosun International Ltd. heeft het prestigieuze One Chase Manhattan Plaza in New York gekocht. Voor $725 miljoen komt de zestig verdiepingen tellende wolkenkrabber in handen van de Chinezen. Het is tekenend voor de verschuiving van de macht van West naar Oost.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

In september 30% meer woningen verkocht!

Koopwoningen nieuws : Aantal verkochte woningen in september met 30% gestegen

Aan de hand van de cijfers van het Kadaster kunnen we niet anders dan vaststellen dat de woningmarkt in ieder geval ten opzichte van vorig jaar stappen aan het maken is. Zo nam de woningverkoop in september met maar liefst 30% toe in vergelijking met vorig jaar. In totaal werden 9.289 koopwoningen van de hand gedaan. Vooral hoekwoningen deden het goed, de verkoop hiervan steeg met een duidelijke 43%. Eerder werd al bekend dat de woningverkoop in het derde kwartaal was gestegen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Mario Draghi bekent “Het is niet wijs om goud te verkopen!!”

Goud en centrale banken, het blijft een apart huwelijk. Ben Bernanke heeft geen flauw idee wat goud precies kan doen, maar op het John F. Kennedy Jr. Forum heeft Mario Draghi, het hoofd van de Europese Centrale Bank, wel degelijk een mening over goud. Hij is er alvast van overtuigd dat het voor niet-USD landen wijs is om goud in ieder geval niet te verkopen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

BTW op financiële transacties

“Rijke beleggers betalen BTW op transactiekosten” kopt NETTO.  Sinds deze zomer houden inderdaad in België heel wat private bankiers alvast BTW af op de transacties die ze uitvoeren voor vermogende klanten.  Ze verwijzen daarvoor naar een Arrest van het Europees Hof uit 2012 waarbij Deutsche Bank verplicht werd BTW in te houden op alle kosten van discretionair beheer (dit is wanneer de bank de portefeuille van een klant volledig beheert).  En dat terwijl er nog géén wetgevend kader is in dat land! Deze banken doen het louter “onder voorbehoud van bevestiging door de overheid”.  Dus nu al betalen – later zien we wel…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Dit is hoe JP Morgan de zilverprijs perfect weet te manipuleren

JP Morgan is tot nu toe buiten schot gebleven wat de manipulatie van de zilverprijs betreft. Het is echter al veroordeeld voor verschillende andere manipulaties. Ted Butler noemt JP Morgan dan ook een serie-manipulator. Maar ook 'the perfect crime' op de zilvermarkt zal niet blijven duren, zo legt hij uit op Gold Silver Worlds.