Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 26086 tot 26090
Bron: ad.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013
Bron: speld.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

EU Commissie:‘Ruïnering Griekse economie blijft goed idee’

De Europese Unie ziet geen directe aanleiding om te stoppen met het ruïneren van de Griekse economie. Dat zegt eurocommissaris Olli Rehn in reactie op het rapport van het IMF, waarin het toegeeft dat bij de redding van Griekenland fouten zijn gemaakt.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

'Crowdfunding goed alternatief voor bancaire lening'

Dat blijkt uit een onderzoek van Motivaction en adviesbureau Douw&Koren onder ruim 1100 Nederlanders.

Van de groep Nederlanders die bekend is met het fenomeen vindt 46 procent dat crowdfunding bijdraagt aan het herstel van vertrouwen in de economie. Ook vindt 45 procent dat het vanuit de overheid gestimuleerd moet worden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Ruim tienduizend extra leerbanen voor jongeren

Er komen ruim tienduizend extra leerbanen bij voor jongeren in het bedrijfsleven. Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft dat maandag bekendgemaakt op een jeugdtop in de Rotterdamse haven.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Waarom China de goudprijs veel hoger stuwt

Een gastbijdrage van Olav Dirkmaat van GoldRepublic | De laatste langjarige bullmarkt in goud, en in iedere andere grondstof, vond zijn oorsprong in de Verenigde Staten van Amerika en de destijds minder verenigde staten van Europa. Het was een tijdperk waarin China in onverbiddelijke armoede verkeerde. Goud was een statussymbool onder gepriviligieerde Chinezen die intiem verbonden waren met het communistische regime. Voor de minder gelukkigen was iedere dag slechts een overlevingsgevecht. Niettemin ontdekten de Chinese communisten geruime tijd voor de val van de Berlijnse muur zelf ook dat hun socialistische heilstaat louter leidde tot schaarste en hongersnood.