EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26086 tot 26090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

Hoe afhankelijk zijn we van olie?

De industriële revolutie heeft een fantastische weg afgelegd de laatste 200 jaar. In die 200 jaar is de bevolking alleen maar gegroeid, is onze afhankelijkheid van grondstoffen gestegen tot niveaus die we zelf niet meer kunnen inschatten en zijn de globale excessen alleen maar toegenomen. Hoe lang kan de wereld dit volhouden? Het is een wilde rit geweest, maar ergens ligt er een limiet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

ECB waarschuwt politici

De ECB, bij monde van bankpresident Mario Draghi, sprak vandaag waarschuwende woorden uit richting Europese politici. De crisis is nog niet voorbij. Klare taal van de Europese Centrale Bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

Goud consumptie in Azië stijgt verder

De sterk gedaalde goud prijs lokt in Azië steeds meer vraag uit. BlackRock heeft inmiddels in een rapport bevestigd dat vooral China fors aan de koopkant opereert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

Duitsland: bijna één kind op vijf dreigt in armoede te belanden

In Duitsland is 18,9 procent van de kinderen met armoede bedreigd. De armoede onder kinderen en jongeren ligt in het oosten van Duitsland (26,3 procent) duidelijk hoger dan in het westen, waar 17,4 procent van de kinderen onder de armoedegrens leeft. Dat blijkt uit een onderzoek van de Hans-Böckler-Stiftung (van het instituut voor economische en sociale wetenschappen van de stichting), dat gisteren in Düsseldorf bekendgemaakt is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

India importeerde in 2013 40% minder goud

India heeft in 2013 ongeveer 515 ton goud geimporteerd, een daling van 40% ten opzichte van vorig jaar. Het is tevens het laagste importcijfer in tien jaar tijd. De oorzaak is het importquotum, in combinatie met zeer hoge invoerheffingen op edelmetalen. De smokkel van goud neemt ondertussen steeds grotere vormen aan.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs