Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 26091 tot 26095
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Stakers leggen openbaar vervoer en luchtverkeer in Italië plat

Op veel plekken in Italië wordt vandaag geprotesteerd tegen de bezuinigingen van de Italiaanse regering. Veel medewerkers van het openbaar vervoer, luchtverkeer en de scheepvaart staken. Meer dan 200 vluchten zijn geannuleerd.

Bron: energievergelijking.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Britse energieleverancier verhoogd energieprijzen met 9 procent

Energievergelijking.nl / Britse Energieleverancier kondigt verhoging aan van 9%

British Gas heeft aangekondigd zijn prijzen voor elektriciteit en gas te verhogen met 9%, daarmee word de jaarlijkse energierekening verhoogd met ruim 120 pond. David Cameron is zeer teleurgesteld en geeft aan dat consumenten over moeten stappen naar een goedkopere energieleverancier. Vooral de lage inkomens hebben hier onder te lijden.

Bron: ed.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Levenslang voor belastingfraudeurs Griekenland

ATHENE (ANP/DPA) - In Griekenland hebben drie belastingfraudeurs levenslange celstraffen gekregen. Het was voor het eerst dat deze straf werd opgelegd voor belastingfraude, meldden Griekse media vrijdag.

De daders hadden btw-fraude gepleegd met valse facturen.De schade aan de Griekse schatkist was volgens de rechtbank 840.000 euro.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Hondenbelasting mag van de Hoge Raad

Gemeenten mogen hondenbelasting heffen van de Hoge Raad. Het is geen discriminatie dat gemeenten geld ophalen bij hondenbezitters terwijl ze niet datzelfde doen bij mensen die geen hond hebben.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Moet dat echt? Europese Commissie wil versnelde EU-toetreding Turkije en kandidatuur Albanië en Macedonië

De Europese Commissie wil dat Albanië groen licht krijgt om toetredingsgesprekken met de EU te voeren. Drie jaar geleden was zo’n aanvraag nog geweigerd vanwege de grote corruptie en de georganiseerde misdaad in dat land. In december zullen de nationale regeringen beslissen of de kandidatuur van Albanië kan worden geformaliseerd.