Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 26091 tot 26095
Bron: goudportal.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Schiff: Fed liegt alles bij elkaar en voorspelling goudprijs deugt niet

Schiff: Fed liegt alles bij elkaar en voorspelling goudprijs deugt niet

Peter doet behoorlijk moeite zich in te houden wanneer Joseph Deaux hem een paar gevoelige vragen stelt omtrent de goudprijs en de rol van de Fed.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Obama bereid tot korte verhoging schuldenplafond

Daar zinspeelde een economisch adviseur van president Barack Obama maandag op. Het Amerikaanse schuldenplafond moet voor 17 oktober worden verhoogd.

Gebeurt dit niet, dan kan overheid niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Huizen in Verenigd Koninkrijk worden onbetaalbaar

Tussen 1997 en 2012 zijn de huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk razendsnel gestegen. Betaalde men in 1997 nog hooguit vier tot vijf keer het jaarinkomen voor een woning, in 2012 was dat in veel gebieden al opgelopen tot zes tot meer dan tien keer het jaarinkomen. Huizen worden onbetaalbaar door teveel kredietverlening.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Nieuwe standaard voor digitaal betalen

Visa, MasterCard en American Express hebben een nieuw raamwerk voorgesteld voor online en mobiele betalingen. Zij komen in de toekomst met een digitaal token dat de klassieke creditkaart moet vervangen. Wat gaat dat allemaal betekenen?

Volgens een onderzoek van het Amerikaanse CBS wordt ongeveer zes procent van alle retailbetalingen digitaal verwerkt, een stijging van 200 procent vergeleken met 2004. Dat neemt straks alleen nog maar verder toe, en dus hebben de drie grote creditcard-partijen de krachten gebundeld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Brussel doet onderzoek naar valutamanipulatie

De Europese Commissie gaat onderzoek doen naar mogelijke manipulatie van de valutakoersen door grote banken. Dat zei Europees Commissaris Joaquin Almunia maandag.