EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26106 tot 26110
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Waar zijn de goedbetaalde Amerikaanse banen gebleven?

De banen machine in de VS lijkt weer sputterend op gang te komen. Maar dat betreffen vooral laagbetaalde banen. De middenklasse in de VS dreigt te verdwijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Shanghai heeft een nieuwe goudkluis voor 2.000 ton goud

De Chinezen verzamelen steeds meer goud en moeten dat natuurlijk ergens veilig bewaren. Een nieuwe goudkluis in de vrijhandelszone van Shanghai biedt plaats aan 2.000 ton goud, ruim drie keer de totale Nederlandse goudvoorraad!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

koophuis ruilen nieuwe trend op de woningmarkt

pinTWO, matchmaker voor woningverkopers, koppelt woningverkopers aan elkaar met dezelfde formule als van een datingsite. De Rotterdamse onderneming voorziet met de woningruil van koopwoningen in een behoefte waar de woningmarkt op dit moment ernstig naar snakt.

Lees verder op logweb.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

De belofte van de biobased economy: risico’s en kansen

Biomassa en de  biobased economy: ze vormen een grote belofte voor een duurzame samenleving. Maar is het wel zo duurzaam? In twee delen de risico’s en de kansen voor Nederland.

“We hebben een groot broeikasprobleem, een heel groot broeikasprobleem. Als we zo door gaan hebben we het niet meer over een opwarming van 2 graden Celsius, maar wel 4, 5 of 6 graden Celsius en dat is desastreus voor onze planeet.”

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Osram gaat nog meer besparen: 8.700 jobs weg

Osram, de op een na grootste lampenproducent ter wereld, gaat nog meer kosten besparen dan gepland. Dat heeft het Duitse bedrijf vandaag verklaard naar aanleiding van de kwartaalresultaten.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs