EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26116 tot 26120
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Miljoenen dollars aan Bitcoins gestolen

Er zijn opnieuw miljoenen dollars aan Bitcoins gestolen, nadat een soort handelsplatform voor de virtuele munt opeens van de radar verdween. De wisseldienst met de naam GBL hield Bitcoins in bewaring voor klanten, maar regelde ook de omwisselingen van Bitcoins naar echt geld en omgekeerd. Omdat Bitcoins vrijwel niet te traceren zijn en ze direct tussen mensen verhandeld worden is er vrijwel geen kans dat de bitcoins weer terug komen bij de rechtmatige eigenaar.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Column Kees de Kort | Ietsje minder pessimistisch

"Het gaat niet de goede kant op, maar het gaat minder slecht dan een maand geleden", signaleert BNR's Kees de Kort. "In termen van conjuncturele ontwikkelingen gaat het minder slecht dan, zogezegd ietsje beter. Het is een beetje wachten op aanstaande donderdag als de laatste cijfers bekend worden gemaakt."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Verbruik en prijs olie zullen blijven stijgen tot 2035

De wereldwijde vraag naar olie zal blijven stijgen tot 2035, maar de nieuwe fossiele grondstoffen zullen hierop een antwoord kunnen bieden ter compensatie van de afname van het aantal bestaande olievelden. Dat heeft het Internationaal Energie Agentschap (IEA) vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Grootste bank van Rusland schrapt 30.000 banen

De Russische bank Sberbank is van plan de komende vijf jaar 30.000 banen te schrappen, of meer dan tien procent van het wereldwijde personeelsbestand. De bank hoopt op die manier de winst tegen 2018 te verdubbelen. Dat heeft topman Herman Gref bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Marc Faber houdt rekening met biljoenen dollars aan QE

Volgens Marc Faber zijn we nog lang niet verlost van deze crisis. Integendeel, als de kredietcreatie stagneert en er net als in 2008 een schulddeflatie dreigt, dan zal de Amerikaanse centrale bank klaar staan om honderden miljarden of biljoenen dollars in de economie te pompen.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs