EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26121 tot 26125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Documentaire: De Schuldvraag (Radar)

We zitten al vijf jaar in deze financiële crisis. Hoe kon het zo ver komen en waarom lijkt het nog steeds niet beter te gaan? Antoinette Hertsenberg ging op zoek naar de oorsprong van geld en de relatie tussen banken en de consument. Staan de banken nog wel in dienst van de consument? Of is de verhouding inmiddels omgekeerd?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Hoe de farma-industrie miljarden verdiende aan het hypen van ADHD

Het toenemend aantal diagnoses en behandelingen van attention deficit hyperactivity disorder (adhd) is de voorbije twee decennia gepaard gegaan met een opmerkelijk succesvolle reclame-strategie van de farmaceutische bedrijven om het syndroom onder de aandacht van het publiek te brengen en de behandelingen bij artsen, opvoeders en ouders te promoten. Dat zegt de Amerikaanse psycholoog Keith Conners, die zich meer dan vijftig jaar heeft toegelegd op de studie van de aandoening. De farmaceutische industrie lijkt volgens Conners van het probleem - volslagen onterecht - een epidemie te willen maken om zijn winsten te kunnen opdrijven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Grafiek: Vier varianten van inkomensongelijkheid

Dat de inkomens in de VS ongelijk verdeeld zijn zal voor niemand als een verrassing komen. Maar de volgende grafiek laat zien dat de ongelijkheid in het inkomen 'peanuts' is vergeleken bij de ongelijke verdeling van bedrijfswinsten en kapitaalwinsten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Bitcoins door veel beleggers gebruikt om goud en zilver mee te kopen

Terwijl de discussie rond bitcoins nog in volle hevigheid woedt, kan de digitale ‘munt’ toch enkele opmerkelijke succesjes boeken. Ondanks de opkomst van een aantal concurrenten, met Litecoin voorlopig als meest bekende, blijft Bitcoin toch de meeste aandacht naar zich toetrekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Goudmijnen naderen bodem

Goudmijnen worden over dezelfde kam geschoren als de goudprijs, maar terwijl er voor de goudprijs technisch gezien nog ruimte is om verder te dalen - lijken de goudmijnen op een bodem af te stevenen. Het is dan ook belangrijk om een onderscheid te maken, het is niet omdat de goudprijs daalt - dat goudmijnen ook moeten dalen. Historisch gezien herstellen goudmijnen zelfs enkele maanden voor de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs