Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 26121 tot 26125
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Koopkracht stijgt alleen in 2014 door begrotingsakkoord

De koopkracht voor Nederlanders gaat er volgend jaar als gevolg van de herziene begrotingsplannen met 0,75 procent op vooruit ten opzichte van de eerdere plannen. Maar verder zijn de macro-economische effecten van het akkoord zeer beperkt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Rabobank schaft bonussen voor bestuurders af

Rabobank schaft de variabele beloningen voor de raad van bestuur af. Dat maakte de bank donderdag bekend. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

VIDEO: De grootste oplichting in de geschiedenis van de mensheid

The Biggest Scam in the History of Mankind“.  In klare, onovertroffen stijl wordt in volgende video uitgelegd hoe het geldsysteem van de wereld – gebaseerd op de USD – écht in elkaar zit. De maker, Mike Maloney, Amerikaans econoom en edelmetaalspecialist/handelaar, noemt het in één woord: OPLICHTING! En niet één op een miljoen mensen die het weet, die het begrijpt. Hoe die dollar gecreëerd wordt uit lucht – en vermits de wereldeconomie voor het grootste deel gebaseerd is op die dollar. Trek uw conclusies aan de hand van deze video.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

10% belasting op vermogen ?? IMF

Het IMF is met een plan gekomen om 10% belasting te gaan heffen op vermogen. Zomaar een losse flodder? Nee, een bericht als dit moet serieus worden genomen. In het verleden zijn diverse voorbeelden te geven van roofacties van staten die in financiële problemen zijn gekomen.

Bron: gewoonovergeld.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Zet je roze bril af voordat je een hypotheek afsluit!

“Zet je roze bril af voordat je een hypotheek afsluit!” Zowel banken en klanten moeten hun verantwoordelijkheid nemen

‘Hypotheekklanten uit de crisis’ Zo heet het laatste jaarlijkse hypotheekonderzoek van Deloitte. Uit dit onderzoek onder bijna 800 mensen komt een aantal opmerkelijke feiten naar voren. Samen met Eef van Opdorp nemen we het onderzoek onder de loep.