EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26136 tot 26140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Fitch verhoogt kredietrating Colombia

Voor de meeste beleggersers zal Colombia een (te) ver van mijn bed show zijn. Het land staat vooral bekend om zijn drugs en om de oorlog die al jaren gevoerd wordt met extreem-linkse rebellen. Colombia kan een groot potentieel aanboren, maar daar lijkt het nog wat te vroeg voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

IMF slaat en zalft over omstreden bankenwet

De bankenwet die voor verdeeldheid zorgt binnen de regering-Di Rupo, krijgt goede en slechte punten van het IMF. De instelling waarschuwt om er bij het definiëren van toelaatbare bankactiviteiten op toe te zien dat de Belgische banken niet gehinderd worden om te concurreren met buitenlandse spelers bij het bedienen van hun klanten. Dat is ook waarvoor de banken zelf al waarschuwden: door te restrictief te zijn rond speculatieve activiteiten, dreigt men de Belgische banken te benadelen ten opzichte van hun buitenlandse concurrenten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Draghi waarschuwt voor te ingewikkeld bankenfonds

Er moet één autoriteit en één saneringsfonds komen bij de ontmanteling van Europese banken. Daarvoor pleit de president van de Europese Centrale Bank (ECB) Mario Draghi.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Franse economie gaat verder achteruit

De Franse economie vertoont ook deze maand tekenen van krimp, terwijl de groei van de Duitse economie onverminderd doorzet. Dat blijkt vandaag uit de eerste schattingen van het Britse onderzoekbureau Markit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Wat is het probleem van de ontwikkelde economieën?

Is de trage economische groei in de westerse economieën de nieuwe lange termijn trend of is dit een normaal fenomeen in de nadagen van een zware financiële crisis? Een van 's werelds briljantste economen, Kenneth Rogoff, probeert hierop een antwoord te geven.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs