EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26141 tot 26145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Duitse bitcoinhackers opgepakt

De Duitse politie heeft maandag twee computerfraudeurs gearresteerd die op illegale wijze bitcoins hebben gegenereerd. De virtuele muntstukken zouden zo'n zevenhonderdduizend euro waard zijn en zijn in beslag genomen. De verdachten werden opgepakt in de deelstaten Beieren en Nedersaksen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Wanneer trekt de wereld de stekker uit de dollarstandaard?

De Chinezen willen niet langer dollars verzamelen en kopen steeds meer goud. De Russen doen in feite hetzelfde en hebben hun reserve sinds 2005 verdubbeld naar meer dan 1.000 ton. Het zijn allemaal tekenen die parallel lijken te lopen met de London Gold Pool van de jaren zestig. Het is wachten op het moment waarop de Chinezen de stekker uit het dollarimperium trekken en vrij goud de rol van waardereserve kan overnemen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Grote problemen in de Russische bankensector

De bankensector in Rusland ziet behoorlijk in de problemen. Vorige week viel de Master Bank om. En daar zal het niet bij blijven: alle Russische banken hebben boter op hun hoofd.

De bankensector in Rusland ziet behoorlijk in de problemen. Vorige week viel de Master Bank om. En daar zal het niet bij blijven: alle Russische banken hebben boter op hun hoofd.

We vertellen u ongetwijfeld niets nieuws wanneer ze zeggen dat er in Rusland af en toe van alles misloopt. De problemen in de Russische banksector werden vorige week duidelijk toen de middelgrote Master Bank over de kop ging. De problemen van deze bank zaten diep en zijn bovendien symptomatisch voor wat er zo allemaal kan mislopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Waarom blijven Chinezen goud kopen terwijl de prijs daalt?

Om te beginnen moeten we een duidelijk onderscheid maken tussen fysiek goud en papieren goud. De evolutie van het papieren goud volgt momenteel totaal niet de evolutie van het fysieke goud. De papieren goudprijs is een speelbal voor de speculanten. Hoeveel goud er gemijnd wordt, aan munten worden geslagen, China importeert,… hebben totaal geen invloed op de papieren goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Column Kees de Kort | Beetje bewegen rond de nullijn

Gisteren werd bekend dat de federale rechter het faillissement van Detroit geaccepteerd heeft. En nu begint het grote spel, zegt BNR's Kees de Kort: "Ze gaan een groot gedeelte van het geleende geld niet terugbetalen, pensioengerechtigden gaan niet krijgen wat ze is beloofd. En dan praat je niet over -3 of -4 procent, dat kan wel eens -30 of -40 procent worden."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs