Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 26141 tot 26145
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Internet Of Things wordt een technologische revolutie!

Bij het Internet Of Things kunnen we ons vooralsnog weinig voorstellen, maar toch is het potentieel gigantisch. De wereld is overspoeld met elektronische apparaten en sinds enkele jaren ook met mobiele toestellen. Het Internet Of Things verbindt deze elektronische apparaten met deze mobiele toestellen,… en dan kan werkelijk alles.

IoT zal een variëteit aan apparaten, sensoren, computerkracht, business-to-business oplossingen, en zelfs de overheid met elkaar verbinden. Internet Of Things zal voor een sterke stijging van connecties zorgen met 1,9 miljard toestellen vandaag tot 9 miljard tegen 2018. Tegen dan zal het even groot zijn als de smartphones, tablets, draagbare computers en smart TV’s gecombineerd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

'16 miljoen buitenlandse toeristen in 2025'

Het aantal buitenlandse toeristen dat op vakantie gaat naar Nederland zal de komende jaren flink toenemen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Foutje in tax-on-web: fiscus betaalt duizendtal Belgen te weinig

Door een fout in tax-on-web krijgt een duizendtal belastingplichtigen misschien te weinig terugbetaald van de fiscus. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Amerikaans tekort op laagste peil sinds 2008

De uitgaven van de overheid waren in het afgelopen boekjaar, dat eind september werd gesloten, ruim 680 miljard dollar (495 miljard euro) groter dan de inkomsten.

Een jaar eerder bedroeg het tekort nog 1090 miljard dollar. Het tekort werd kleiner door de automatische bezuinigingen en belastingverhogingen die in januari van kracht werden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

De snelle val van miljardair Eike Batista

Eike Batista… Ooit stond hij bekend als een meedogenloze zakenman. Vandaag wankelt de voormalige miljardair op de rand van de financiële afgrond. Maar zijn zakenimperium staat op omvallen, nu zijn belangrijkste bedrijf OGX op het punt staat om het faillissement aan te vragen, volgens insiders.