EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26141 tot 26145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Schulden hebben wel degelijk impact op de economie

Volgens econoom Steve Keen zagen veel economen de grootste financiële crisis sinds de Grote Depressie niet aankomen, omdat er in hun modellen geen rekening werd gehouden met de impact van (met name private) schulden. Maar economische groei wordt in het huidige economische model gerealiseerd door een stijging van schulden. Als de private sector zijn schulden begint af te betalen, heeft dit wel degelijk een effect op de economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Goudmijnaandelen voor afbraakprijzen te koop

Goudmijnaandelen zijn inmiddels op een niveau aanbeland dat de waardering gerust bespottelijk genoemd mag worden. Mis de boot daarom niet!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Jeugdwerkloosheid Italië stijgt naar legendarische 41,6%

Daarmee nam de werkloosheid in Italië sterker toe dan verwacht. Economen hadden in doorsnee een stijging van de werkloosheid voorspeld tot 12,6 procent. In november 2012 bedroeg de werkloosheid nog 11,3 procent.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Wells Fargo: riemen vast voor een volatiel jaar!

Wells Fargo verwacht dit jaar vuurwerk op de financiële markten, onder aanvoering van Wall Street. Beleggers kunnen zich maar beter voorbereiden op volatiele tijden.

Voorop gesteld: Wells Fargo bevindt zich niet echt in het berenkamp met een eindejaarstarget voor de S&P 500 van 1.850 punten, al zitten de meeste zakenbanken wel wat hoger met hun target. Dat was vorig jaar wel anders: Gina Martin Adams, institutional equity strategist bij Wells Fargo, sloeg met haar verwachting van een S&P 500 eind 2013 van 1.440 punten de plank behoorlijk mis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Chronisch tekort aan zilver

Zilver is in vele talen een synoniem voor geld. Iets dat al duizenden jaren bestaat als betaalmiddel, zal altijd een betaalmiddel blijven (tenzij de geschiedenis zich al eeuwen lang heeft vergist). Maar hiermee krijg je de zilverprijs niet omhoog, de fundamenten op de zilvermarkt echter wel.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs