EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26146 tot 26150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 7 december 2013

E-Gold: de eerste virtuele door goud gedekte cryptovaluta is een feit

Het leek slechts een kwestie van tijd te zullen worden alvorens de eerste digitale munt volledig gedekt door het equivalent in goud, of zilver, platinum of palladium in het leven zou worden geroepen. Inderdaad, inmiddels is het zover. E-Gold zag het licht, maar we maken ons sterk dat we meer van deze digitale munten kunnen mogen verwachten.

De komst van de virtuele munten moet in een bredere context bekeken worden, namelijk in die van de heimwee naar de goudstandaard. De wereld wordt overspoeld door gratis geld dat in grote hoeveelheden door de centrale banken wordt gedrukt. De hoeveelheden zijn zo gigantisch dat de waarde van geld in twijfel wordt getrokken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 7 december 2013

Grootste 'schip' ter wereld breekt alle records

Shell heeft het grootste schip ter wereld gebouwd. De Prelude is met 488 meter lengte ruim 45 meter groter dan het Empire State Building en zelfs 90 meter langer dan het tweede grootste schip. De Prelude is verder 74 meter breed en 110 meter hoog. Het gevaarte weegt 600.000 ton.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 7 december 2013

Olieafhankelijkheid... China's echte economische achilleshiel?

Terwijl Amerika dankzij de schaliegasrevolutie de olie-onafhankelijkheid nadert en volgend jaar wellicht het grootste olieproducerende land ter wereld wordt dat geen lid is van OPEC, werd China dit jaar ’s werelds grootste netto-importeur van ruwe olie. China is nu voor 57% afhankelijk van olie-import als gevolg van de groeiende Chinese autocultuur. Bij het begin van deze eeuw was dat amper 32%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 7 december 2013

'Banken moeten 55 miljard opzij zetten'

Banken moeten zichzelf gaan redden en de 55 miljard moeten uiterlijk in 2028 klaar staan in een speciaal Europees reddingsfonds.

Banken moeten zichzelf gaan redden en de 55 miljard moeten uiterlijk in 2028 klaar staan in een speciaal Europees reddingsfonds.

Dit berichtte zaterdag het Duitse dagblad Süddeutsche Zeitung over het topoverleg in Berlijn over de Europese bankensector.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 december 2013

Baidu gestopt met Bitcoin na koersval

China’s grootste interzoekmachine Baidu accepteert niet langer Bitcoins nadat de virtuele munt vrijdag in een vrije val is geraakt. Het bedrijf zegt dat hevige koersfluctuaties het noodzakelijk maken om gebruikers te beschermen.

Lees verder op emerce.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs