EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26146 tot 26150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Banken blijven het volk manipuleren ook in 2014

Manipulaties met Libor, Euribor, gesecuritiseerde hypotheek gedekte beleggingen, metaal goederenopslag, zilver en goud, en vrijwel alles van waarde, hebben hun vruchten afgeworpen. HSBC was winstgevend met bijna $ 700 miljard mede door het witwassen van geld voor terroristen en drugskartels. “De zes grootste banken in de Verenigde Staten – JP Morgan Chase, Bank of America, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs en Morgan Stanley – zijn gezamenlijk 37% groter geworden sinds de recessie in 2007 die zij zelf hebben veroorzaakt. Het Amerikaanse bankensysteem heeft $ 14.400 miljard aan totale activa. Deze zes grootste banken bezitten hiervan 67%.” De werkelijkheid is dat deze instellingen nauwelijks nog banken zijn.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

IMF start weer over ‘eenmalige’ heffing op spaargeld

Uw spaargeld is niet veilig, de bankiers en politici hebben hun oog erop laten vallen. Afgelopen oktober begon IMF over de Supertaks, de IMF bevestigt nu de plannen om u van uw spaargeld te beroven in een nieuwe communicatie.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

België heeft structureel probleem met (jeugd)werkloosheid

Het is niet gemakkelijk om iets te veranderen in een land als België, maar willen we de werkloosheid efficiënter kunnen aanpakken, is dit broodnodig. Wallonië en Vlaanderen kennen andere soorten van werkloosheid die op een andere manier aangepakt moeten worden, maar toch blijft alles onder 1 Federaal beleid. Dit zorgt er dan ook voor dat België met een structureel probleem kampt op de arbeidsmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Simpel rekenwerk en het zwarte gat

Als het om economische data gaat dan haakt het grootste deel van de Nederlanders al snel af. De waterval van telkens weer verschillende cijfers, prognoses en ramingen maakt ons murw. Het woord crisis leidt tot spontane braakneigingen en struisvogelreflexen. Met de kop in het zand is het zo heerlijk rustig. Toch ga ik proberen om u weer wat bij de tijd te brengen met wat simpele cijfers en daaraan verbonden conclusies. Want of u nu wilt of niet we zitten er met zijn allen middenin en het wordt meer dan  tijd dat we gaan meebeslissen over de toekomst van onszelf en die van onze kinderen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Beschikbare goud voorraad is over 18 jaar op

De bestaande bekende goud voorraden zijn genoeg om nog 18 jaar aan de huidige vraag te voldoen. De schaarste neemt toe, de prijs zal zeker volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs