EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2616 tot 2620
Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

Shutdown in september voor Trump een prima optie

Het Amerikaanse Congres bereikte zondagavond een breed akkoord over een nieuw uitgavenpakket en daarmee lijkt een “shutdown” voorlopig voorkomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

Is de SEC gek geworden? Keurt hypervolatiele ETF goed!

De Amerikaanse beurswaakhond, de SEC, staat in voor het reguleren van de beleggingsproducten die noteren op de Amerikaanse beurzen. Een van de taken is de beleggers proberen te beschermen, maar de beslissing die ze gisteren namen gaat daar radicaal tegen in!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

Dit zijn de rijkste Europeanen per land

Europa is een kleurrijke mengeling van miljardairs. Sommige Europese miljardairs dragen hun welvaart al generaties mee in de familie terwijl andere miljardairs hun fortuin zelf opbouwden. Koninklijke, industriële of selfmade miljardairs, de Europese club is van alle soorten.

In de Verenigde Staten komen de meeste rijkste miljardairs uit de technologiewereld, maar in Europa wordt de rijkdom door andere kanalen geschonken. Dit is een overzicht van de rijkste Europeanen per land.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

15 signalen die er op kunnen wijzen dat jij miljonair gaat worden

Miljonair worden lijkt voor veel mensen een droom. Maar dat was zo voor bijna iedere miljonair voor ze hun droom waarmaakten. Mensen die hun droom realiseren hebben vaak een aantal dingen met elkaar gemeen. Andere mensen hebben deze eigenschappen ook, zonder dat ze beseffen dat ze er miljonair mee kunnen worden.

John Rampton bestudeerde jarenlang tientallen miljonairs. Hij kwam er achter dat 15 signalen er op kunnen wijzen dat iemand later miljonair kan of zal worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

Grootste daling goudprijs sinds november

De goudprijs heeft deze week de grootste daling laten zien sinds de verkiezing van Donald Trump begin november vorig jaar. In vijf dagen tijd zakte de prijs van het edelmetaal met 4%, van €37.409 naar ongeveer €35.900 per kilogram.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs