EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26151 tot 26155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

TA Louise Yamana: “Goud kan naar $ 1.000″

Hedge funds bouwen steeds meer long posities op voor de goudprijs (+ 19 % tot 34.000 contracten) en bouwen hun short posities af (- 4,6 % tot 72.000 contracten). Op korte termijn wordt de goudprijs naar verschillende richtingen geduwd en getrokken, maar Technical Research's analist Louise Yamada ziet de goudprijs nog 19 % dalen tot $ 1.000.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Besluit PGGM ‘teken van groeiende anti-Israëlstemming in Nederland’

Israël is teleurgesteld over het besluit van het Nederlandse pensioenfonds PGGM om te stoppen met beleggingen in vijf Israëlische banken, omdat die betrokken zijn bij de bouw van Joodse nederzettingen in bezet gebied.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Interactieve gids voor globale vastgoedprijzen

Op de site van Economist vind je een interactieve gids waar je de evolutie van de vastgoedprijzen kunt analyseren van 23 landen wereldwijd. Je kunt de vastgoedprijzen vergelijken ten opzichte van een index, in reële termen, ten opzichte van het gemiddelde inkomen, tegenover de rente en als wijziging van het percentage.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Record Dow Jones is een illusie van welvaart

De Dow Jones staat op recordhoogte, maar je koopt er vandaag de dag minder grondstoffen voor dan in 1999. De hoge aandelenkoersen geven een gevoel van welvaart, maar de kosten van veel andere goederen stijgen minstens zo snel...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Europese aandelen genieten de voorkeur

Europese aandelen hebben volgens de meeste marktvorsers de grootste opwaartse potentie. Goldman Sachs sluit zich bij deze visie aan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs