EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26151 tot 26155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

OPEC handhaaft productieplafond in 2014

De Organisatie van Olie Exporterende Landen (OPEC) handhaaft in de eerste helft van 2014 het productieplafond van 30 miljoen vaten per dag. Dat stelden twee deelnemers aan de OPEC-vergadering in Wenen woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Britten halen recordbedrag van hun spaarrekeningen

Britten hebben het afgelopen jaar een recordbedrag van hun spaarrekeningen gehaald, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Bank of England. Het afgelopen jaar werd er netto £23 miljard van spaarrekeningen gehaald, omgerekend £900 per huishouden! Het geld werd uitgegeven of overgebracht naar een betaalrekening. Door de lage rente levert sparen vrijwel niets meer op.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Libië verwacht snel volledige olieproductie

De Libische olie-industrie zal binnenkort weer op volle toeren draaien, nadat die eerder ernstig werd verstoord door de onrust in het land. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Tweehonderd jaar Koninkrijk

Ons land viert de komende twee jaar het 200-jarige bestaan van Koninkrijk Nederland. Voor 1813 waren Nederland en Belgie nog één vorstendom en in 1815 werden pas de nieuwe grenzen van Nederland vastgelegd. Het Gouden Tientje is een munt die rond dezelfde tijd zijn intrede deed, een munt naar Frans voorbeeld. Meer daarover leest u op Goudstandaard.com.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Goldman Sachs: dé vier factoren die bepalend zullen zijn in 2014

Goldman Sachs steekt als invloedrijke zakenbank behoorlijk zijn nek uit qua voorspellingen van de financiële markten. De zakenbank noemt een viertal factoren die van doorslaggevend belang zijn in 2014.

Het is weer eens zo ver: de dagen worden korter, de nachten langer. De donkerste periode van het jaar is aangebroken en beleggers weten inmiddels wel wat dat betekent. De periode van de eindejaarslijstjes breekt aan: iedereen die iets te betekenen heeft in de financiële wereld komt vertellen wat er volgend jaar zou kunnen gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs