EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26156 tot 26160
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Goudprijs onderuit na publicatie banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er in de VS 204.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de algemene verwachting van 120.000 banen. Ook werd het cijfer van september wat naar boven herzien. Toch steeg de werkloosheid als gevolg van een dalende participatiegraad. Steeds meer werkloze Amerikanen stoppen met het zoeken naar een baan.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Perth Mint ziet verkoop goud stijgen

De Australische Perth Mint heeft in oktober weer wat meer gouden munten en goudbaren verkocht, zo blijkt uit de laatste cijfers van het munthuis. Vergeleken met vorig jaar verkocht het Australische munthuis dit jaar al 47,5% meer goud en 30,5% meer zilver. Australië heeft na China de grootste goudmijnproductie ter wereld en produceert veel goudstaven en munten voor de Chinese markt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Twitter nieuwste bewijs van Tech-bubbel

Gisteren ging het aandeel Twitter naar de beurs aan $ 26, de openingskoers lag echter rond $ 46 waarna het aandeel verder steeg naar $ 50 om daarna terug te vallen naar $ 43. Het aanbod was 30 keer overingeschreven. En wat de meesten zien als een goed teken, is volgens Jesse Colombo het zoveelste bewijs van de dotcom-bubbel 2.0.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Column Kees de Kort | De schaduwkant van een zonnig bericht

Mooi cijfer hoor, dat Amerikaanse groeicijfer dat gisteren verscheen. Maar BNR’s Kees de Kort wil toch graag de minder vrolijke kant van het verhaal even onder de aandacht brengen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

De Spaanse vastgoedcrisis: eigendom dat in 2006 ruim 100.000 euro kostte, nu te koop voor gemiddeld 28.500 euro

Belgische media berichtten vorige maand over de toegenomen interesse van onze landgenoten in Spaans vastgoed als tweede verblijf. Zo waren er 78 procent meer Belgische kopers in het tweede kwartaal van 2013 dan in dezelfde periode een jaar eerder. De reden is evident. Spanje wordt verplicht een uitverkoop te houden en dat trekt uiteraard volk.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs