EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26156 tot 26160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Europa moet aanvaarden dat de wereld steeds meer door China wordt gedomineerd

Azië laat het westerse vrijemarktparadigma steeds verder achter zich. Tenzij Europa leiderschap weet te vertonen en er in slaagt om andere naties te overtuigen om haar wettelijke en commerciële principes te respecteren, zal het niet anders kunnen dan het Oost-Aziatisch ontwikkelingsmodel over te nemen. Dat schrijft de journalist Craig J. Willy op de blog van de London School of Economics:

China en de EU hebben totaal verschillende economische modellen en leiderschapsstructuren en onderhouden een eerder ongewone economische relatie:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Na de 'Big One'... 'Imagine America without Los Angeles'

Lucy Jones, een vooraanstaand expert van het American Geophysical Union, heeft gewaarschuwd voor de verwoestende impact van een aardbeving in Los Angeles.

Lucy Jones, een vooraanstaand expert van het American Geophysical Union, heeft gewaarschuwd voor de verwoestende impact van een aardbeving in Los Angeles.

In een voordracht die de niet mis te verstane titel ‘Imagine America without Los Angeles’ meekreeg, waarschuwde deze geologe voor de gevolgen van een grote aardbeving, de ‘Big One’ zoals men ze in Californië noemt: 'de schade zal veel groter zijn en het herstel zal veel langer duren dan wie dan ook zich vandaag kan inbeelden.'

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Marc Faber kiest voor cash

Volgens Marc Faber is een beetje extra cash helemaal niet zo verkeerd. Hoewel geld op lange termijn aan waarde verliest door inflatie kunnen andere beleggingscategorieën in korte tijd veel meer waarde verliezen. Door nu wat meer cash aan te houden kun je als belegger beter inspelen op een correctie op de aandelenmarkt, een scenario waar we volgens de beleggingsgoeroe serieus rekening mee moeten houden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Griekenland: “Ik heb geen werk, ik betaal niet”

27,4 procent van de Griekse bevolking is werkloos, oftewel 1.376.463 mensen, volgens gisteren gepubliceerde cijfers over september. Dit betekent dat 60 procent van de Griekse beroepsbevolking zonder baan zit, aldus Eleftherotypia.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Ron Paul: Bitcoin kan de US dollar vernietigen!

Ook Ron Paul is gebeten door het bitcoin virus. Op Fox biechtte hij op dat hijzelf niet zoveel begrijpt van de technologie, maar het blijft wel een uniek concept in de valutamarkt.

Uiteindelijk kan bitcoin zelfs de US dollar vervangen of vernietigen, maar dan zal de digitale munt wel de hulp moeten krijgen van de Fed door paniek te zaaien. Bitcoin is daarom een aantrekkelijk alternatief voor libertaire personen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs