Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 26166 tot 26170
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013
Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Column Kees de Kort | Robert Schiller is een held

Robert Schiller, een van de winnaars van de Nobelprijs voor de Economie, is niets minder dan een held, zegt BNR's Kees de Kort. "Hij is de man die tegen de koersenkijkers, de roze brillen en de makelaarleugenaars durft te zeggen dat ze ernaast zitten."

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

EU onderzoekt of Nederland verboden staatssteun gaf aan NS

De voorwaarden van de hogesnelheidslijn veranderden nadat de NS de concessie voor uitbating al had gewonnen - Foto: ANP

De EU onderzoekt of Nederland de NS verboden staatssteun heeft gegeven. De overheid heeft de prijs voor het exploiteren van de hogesnelheidslijn verlaagd nadat de concessie al was weggeven aan de NS.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Huizenprijzen in Verenigd Koninkrijk stijgen opnieuw

De huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk breken records. Door stimulerend beleid van de centrale bank (lage rente) en de regering (garanties op hypotheken) is het steeds makkelijker om een huis te kopen. Banken verstrekken krediet en veel starters melden zich op de huizenmarkt. De nieuwe huizenbubbel wordt geblazen!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Wil India zijn goud verkopen?

De goudprijs krijgt vandaag weer een mokerslag. Er gaat op het moment van schrijven weer 1,5 % af. Is het weer manipulatie zoals Maarten Verheyen denkt?

Of is het omdat er een akkoord in de maak lijkt in de Verenigde Staten? Of is het misschien omdat de Indiase centrale bank hintte op een mogelijke verkoop van zijn goud? Het laatste aspect wordt besproken op Market Update: