EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26176 tot 26180
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Zuid-Afrika bouwt dollar reserves af

De Amerikaanse dollar heeft met een tanende populariteit te kampen. De dreiging dat de Amerikaanse centrale bank op een bepaald moment toch zal beginnen te taperen blijft als een zwaard van Damocles boven de markten hangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

'Online consument bespaart meer'

Mensen die lid zijn van kortingsites kunnen bij aangesloten webwinkels extra korting krijgen op hun internetaankoop. Zo'n korting heet cashback.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

'Gezin betaalt 220 euro minder zorgpremie'

Dat heeft de vergelijkingssite Verzekeringssite.nl berekend. Het komt voornamelijk door de daling van de premie van de basisverzekering, stelt de site. De aanvullende verzekeringen stijgen licht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Chris Martenson: ‘Dit is de toekomst voor Amerika’

Chris Martenson was onlangs een van de sprekers op de Casey Research conventie in de VS. Hij is de auteur van de financiële bestseller ‘The Crash Course’ en beheert tegenwoordig de website Peak Prosperity.

Martenson is ervan overtuigd dat we ons op een kantelpunt begeven met onze beschaving. Met name voor de Amerikanen zitten er belangrijke omwentelingen aan te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs