Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 26176 tot 26180
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Faillissementenfonds kreunt onder crisis

Het Fonds Sluiting Ondernemingen keerde dit jaar al 160 miljoen euro uit aan werknemers die getroffen werden door het faillissement van hun bedrijf. De kans is groot dat de bijdragen van de werkgevers omhoog moeten. Dat schrijven De Tijd en L'Echo.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Ethisch beleggen keldert in België

Het aantal ethische beleggingen in ons land is de voorbije jaren fors gedaald. Min 40 procent in drie jaar tijd, dat is de opvallende afname bij duurzame fondsen. Dat schrijft de krant De Morgen op basis van cijfers van de Belgian Asset Management Association, een onderdeel van Febelfin, de sectorfederatie van de financiële sector.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Modrikamen eist 5,1 miljard van BNP Paribas

Namens bijna 1.200 gedupeerde Fortis-aandeelhouders eist advocaat Mischaël Modrikamen dat de Franse groep BNP Paribas 5,1 miljard euro schadevergoeding betaalt aan Ageas (ex-Fortis) voor de ontmanteling van de groep. Dat schrijft De Tijd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Miljoenenfraude met vermengde scheepsolie

De Belgische politie jaagt op schepen die miljoenen besparen door stookolie te gebruiken die bewust vermengd is met afval. Dat schrijft de krant De Morgen. "Een onderbelicht en hardnekkig milieuprobleem", zegt criminoloog Toine Spapens, die net een rapport klaar heeft. "Het gaat enkel om geld verdienen."

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

IMF: Ierland op koers - banken blijven probleem

Ierland op koers met reddingsprogramma maar banken blijven probleem

DUBLIN (Dow Jones)--Ierland ligt op koers om in 2014 zijn bail-out programma te kunnen beeindigen maar de bankensector van het land blijft zwak.