Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 26181 tot 26185
Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Dit zijn de goedkoopste huizen per provincie

De bodem in de huizenmarkt komt langzaam in zicht. Dat biedt starters een mooie kans om in te stappen. Sommige huizen zijn nu heel voordelig. Wat zijn de goedkoopste huizen per provincie? Met slideshow

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Vertrouwen particuliere beleggers gedaald

Slechts zeventien procent verwacht dat de maatregelen een economische groei opleveren. De index waarmee ING het vertrouwen meet, kwam in september uit op 105 tegen 114 in de voorgaande maand. ''Toch is de score van september nog altijd aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van heel 2013'', stelt ING-econoom Bob Homan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Amerikaanse government shutdown dag vijf – deel 1

Sinds 1 oktober zijn de meeste niet-essentiële Amerikaanse overheidsdiensten gesloten.  Een miljoen abtenaren zit voor onbepaalde tijd onbetaald thuis te…wachten.  Of de Republikeinen of de Democraten moeten inbinden maar er is nog geen spoor van een compromis.  Het grote struikelblok is de ziekteverzekering voor alle Amerikanen, in de volksmond en de media Obamacare genoemd.  Wat behelst dit eigenlijk precies en waarom zou je tegen zo’n algemene ziekteverzekering zijn?

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Faillissementenfonds kreunt onder crisis

Het Fonds Sluiting Ondernemingen keerde dit jaar al 160 miljoen euro uit aan werknemers die getroffen werden door het faillissement van hun bedrijf. De kans is groot dat de bijdragen van de werkgevers omhoog moeten. Dat schrijven De Tijd en L'Echo.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Ethisch beleggen keldert in België

Het aantal ethische beleggingen in ons land is de voorbije jaren fors gedaald. Min 40 procent in drie jaar tijd, dat is de opvallende afname bij duurzame fondsen. Dat schrijft de krant De Morgen op basis van cijfers van de Belgian Asset Management Association, een onderdeel van Febelfin, de sectorfederatie van de financiële sector.