EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26181 tot 26185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Column Kees de Kort | Soms je ongelijk toegeven

"Soms moet je heel snel je ongelijk toegeven", vindt BNR's Kees de Kort. Het is namelijk niet zo slecht gesteld met de winkelverkopen in Amerika als hij dacht. "Het viel allemaal wel mee." Maar De Kort zou De Kort niet zijn als hij geen kanttekening plaatst: "Je hebt bestedingen aan goederen en aan diensten."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Ierland vraagt werklozen om land te verlaten

De jeugdwerkloosheid scheert zodanig hoge toppen in Ierland dat het de autoriteiten aanzet tot een drastisch verzoek. Mensen die geen job vinden in eigen land worden gevraagd om hun geluk elders te beproeven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Als enige land in de westerse wereld: IJsland gooit Kaupthingbankiers voor jaren de cel in

Hreidar Mar Sigurdsson, de voormalige CEO van de IJslandse Kaupthing Bank en Sigurdur Einarsson, de voormalige voorzitter van dezelfde bank, moeten beide voor vijf jaar de gevangenis in. Dat heeft het districtshof van Reykjavik beslist.

IJsland heeft als bijna enig land in de westerse wereld rechtzaken aangespannen tegen de bankiers die de drie banken leidden die IJsland ruïneerden nadat ze samen groter dan 10 keer de omvang van de lokale economie waren geworden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

IMF wil een belastingtarief van 71 %

Het IMF heeft een nieuwe bom laten vallen op het financiële systeem. Eerst werd er getest of de bevolking vrede zou nemen met een confiscatie van 10 procent op je spaargeld. Dit zorgde alvast voor de nodige beroering. Nu komt het met het idee om de personenbelasting te optimaliseren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Amerikaanse economie in topconditie

De Amerikaanse economie verkeert volgens Bank of America in blakende conditie. En het wordt volgens de analisten van de bank hoog tijd om positiever te worden. En hier is waarom.

De Amerikaanse economie verkeert volgens Bank of America in blakende conditie. En het wordt volgens de analisten van de bank hoog tijd om positiever te worden. En hier is waarom.

Duur en goedkoop zijn relatieve begrippen op de beurs maar hetzelfde geldt voor sterk en zwak. Wanneer kan een economie sterk genoemd worden en wanneer is ze zwak? Dit onderscheid lijkt niet zo moeilijk, tenminste toch niet op het eerste gezicht. Maar vandaag de dag is er nog zoiets als de Fed die het beeld helemaal scheeftrekt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs