EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26186 tot 26190
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

DOCU : Uw persoonlijke data zijn goud waard

Wie we zijn, onze voorkeuren op tal van gebieden, onze leefsituatie – het wordt allemaal met maar meest zonder ons eigen medeweten verzameld, in kaart gebracht en…verkocht! Verkocht aan bedrijven en al wie er maar belang in stelt en ervoor wil betalen (en ook de overheid kan als zij dat wil er in snuisteren).  Blijkbaar zijn onze persoonlijke data goud waard…  Via ons belgedrag, ons surfgedrag, zeker ook via de sociale media zoals Facebook en Twitter geven we vrijwillig, eigenlijk zonder het te beseffen vaak, ons privéleven vrij.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Meer jongeren aan de slag in procesindustrie

Vakbonden en werkgevers in de bedrijfstak zijn het daarover eens geworden. Ze trekken 35 miljoen euro uit voor het project. Als het plan wordt goedgekeurd, zal het kabinet dat bedrag verdubbelen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Tsunami aan nepfacturen

Het regent weer nepfacturen in ondernemersland. Dit maal afkomstig van de firma Inkasso Unie. Het bedrijf meldde dat er uit haar naam e-mailberichten verzonden worden met als onderwerp 'betalingsherinnering'.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Georgië zoekt snelle integratie met Europa

Dit is momenteel prioriteit van het buitenlandse beleid, zei minister Alex Petriashvili (Europese integratie) donderdag tegen het ANP tijdens een werkbezoek aan Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Enorme koerssprong Twitter: van 26 naar 45,10 dollar

De openingskoers van Twitter is uitgekomen op 45,10 dollar, flink hoger dan de introductiekoers van 26 dollar. Vanwege de enorme belangstelling onder beleggers duurde het anderhalf uur om een eerste koers te bepalen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs