Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 26191 tot 26195
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Jim Sinclair: "Goud biedt bescherming tegen hyperinflatie van de dollar"

Jim Sinclair verwacht dat de Amerikaanse dollar op hyperinflatie afstevent. Ondanks fiscale en monetaire stimulering groeit de economie nauwelijks, waardoor men op den duur het vertrouwen zal verliezen. Onder deze omstandigheden zal de waarde van fysiek goud blijken...

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Ben Bernanke houdt de geldkraan open – op naar QE Oneindig?

Is het een wonder? Wij dachten van niet.  Eens de toevloed van funny money – nog steeds 85 miljard dollar per maand – stopt of zelfs vermindert, riskeren de beurzen wereldwijd (fel) te zakken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Sanoma Nederland schrapt 500 banen

Sanoma Media Nederland (SMN) gaat grondig reorganiseren. Het bedrijf schrapt ongeveer 500 banen bij zijn tijdschriftentak.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Internet Of Things wordt een technologische revolutie!

Bij het Internet Of Things kunnen we ons vooralsnog weinig voorstellen, maar toch is het potentieel gigantisch. De wereld is overspoeld met elektronische apparaten en sinds enkele jaren ook met mobiele toestellen. Het Internet Of Things verbindt deze elektronische apparaten met deze mobiele toestellen,… en dan kan werkelijk alles.

IoT zal een variëteit aan apparaten, sensoren, computerkracht, business-to-business oplossingen, en zelfs de overheid met elkaar verbinden. Internet Of Things zal voor een sterke stijging van connecties zorgen met 1,9 miljard toestellen vandaag tot 9 miljard tegen 2018. Tegen dan zal het even groot zijn als de smartphones, tablets, draagbare computers en smart TV’s gecombineerd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

'16 miljoen buitenlandse toeristen in 2025'

Het aantal buitenlandse toeristen dat op vakantie gaat naar Nederland zal de komende jaren flink toenemen.