Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 26196 tot 26200
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Witte Huis verwerpt plan Huis van Afgevaardigden

Het Witte Huis verwerpt het nieuwe plan van de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden voor de verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond. Hun plan werd vergeleken met een vraag tot 'losgeld'.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Vakbondsleider: Lakshmi Mittal is een moordenaar

Francis Gomez, de voorzitter van de Franstalige socialistische metaalvakbond FGTB Métal, schuwt de harde woorden niet als het gaat over de zelfdoding van ArcelorMittal-werknemer Alain Vigneron afgelopen weekend. Gomez noemt Lakshmi Mittal, de eigenaar van staalgigant ArcelorMittal, een "moordenaar" en verantwoordelijk voor een sociale genocide.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Groot-Brittannië rolt de rode loper voor China uit

Christof StacheDe kloof tussen Londen en de rest van Engeland - en ook de andere Europese hoofdsteden - is dermate gegroeid, dat niemand nog met de Britse hoofdstad kan wedijveren. Londen wordt elke dag iets meer dé globale hub voor de financiële- en zakenwereld.  

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Personeelsleden Vlaamse Gemeenschapscommissie voeren vrijdag actie

De personeelsleden van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) zullen vrijdag samen met de vakbonden actie voeren voor de openingszitting van de VGC-raad. Ze willen daarmee druk leggen op het college, dat 55 van de 750 banen wil schrappen. Dat laten de drie vakbonden vandaag weten.