EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26196 tot 26200
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

'Spanje en Ierland naderen einde EU-hulp'

Spanje en Ierland naderen het einde van het programma waarin ze tijdens de financiële crisis van de afgelopen jaren hulp kregen van andere Europese landen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Shell nu ook beschuldigd van fraude m.b.t. milieuschade

Amnesty International uses new evidence to accuse Shell Nigeria of false reports on oil spills By: Michelle Faul, The Associated Press

LAGOS, Nigeria - Amnesty International accuses Nigeria's biggest petroleum producer, Shell, of manipulating oil spill investigations and documents in cases where the rights group says the company has wrongly reported on the cause and volume of pollution devastating the Niger Delta and made false claims about cleanup measures.

Lees verder op winnipegfreepress.com
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Amerikaanse economie groeit met ruim 2,7%

De economie in de Verenigde Staten groeit al veertien kwartalen op rij en is in het derde kwartaal met ruim 2,7% gegroeid. Dat maakte de Amerikaanse regering dinderdag bekend in een persverklaring. De analisten rekende op een economische groei van 2%, de economische groei in Amerika valt nu hoger uit dan in het tweede kwartaal toen was er een stijging van 2,5%. De economische groei is goed gevallen de amerikaanse dollar is in zijn waarde verder gestegen. Dat gebeurde eerder al op de dag toen de ECB onverwachts de renteverlaging aankondigde. Na de publicatie van de economische groei noteerde euro 2 dollarcent lager.

Lees verder op logweb.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Advocatenstaking breidt zich uit

De staking van advocaten maandag beperkt zich niet langer tot de strafadvocatuur. Ook asieladvocaten en sociaal advocaten doen aan de acties mee. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Twitter gaat voor $26 naar de beurs

Vandaag krijgt Twitter zijn lang verwachte beursnotering. Beleggers zijn enthousiast, maar hebben vaak moeite om te begrijpen waar het bedrijf zijn geld mee verdient, en vooral ook nog gaat verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs