Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 2621 tot 2625
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Deutsche Bank hielp Trump en kreeg er hoofdpijn voor in ruil

Duitslands grootste financiële instelling, de Deutsche Bank, is tot over haar oren geïnvesteerd in Trumps vastgoedimperium  en had alle reden om zijn verkiezing toe te juichen. Maar bijna 5 maanden na zijn overwinning, zit men in Frankfurt met de handen in het haar. Deutsche Bank leende Trump sinds 1998 zo’n 2,5 miljard dollar Vele banken weigerden de vastgoedmagnaat nog geld te lenen vanwege zijn veelvuldige faillissementen en financiële problemen, maar Deutsche Bank bleef hem altijd trouw en leende hem sinds 1998 zo’n 2,5 miljard dollar.

364 miljoen dollar van dat bedrag werden de voorbije jaren geïnvesteerd in de Trump Doral Golf Club in Miami en in Trump Hotels in Chicago en Washington.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Torenhoog

Het producentenvertrouwen in de Nederlandse industrie is torenhoog. ‘Het vertrouwen, de hoop en de toekomst, is mondiaal torenhoog. Maar hoe komt het dan dat alle autoriteiten, de ECB, het CPB, de FED niet optimistisch zijn?’, vraagt Kees de Kort zich af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

’s Werelds grootste hedge fund richt zijn pijlen op … goud

Deze man krijgt al 40 jaar gelijk. En zijn boodschap is duidelijk. Ray Dalio van ’s werelds grootste hedge fund BridgeWater Associates is negatief over de aandelenmarkt. Hij ziet duidelijke gevaren ontstaan voor de economie. Wanneer de economie vertraagt, zal de aandelenmarkt volgen. En dan zoek je maar beste bescherming in edelmetalen zoals goud en zilver.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Duitse economie weet te stijgen naar de hoogste stand in 6 jaar tijd

In Europa hangt er een gespannen sfeer. Dit komt enerzijds door de aanstaande landelijke verkiezingen in Frankrijk en Duitsland, en anderzijds door de frictie tussen Europa en Turkije. Op economisch gebied zien we voorlopig gelukkig weinig terug van die gespannen sfeer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Tien mogelijkheden om meer uit je spaargeld te halen

Hoe slaag je erin om in tijden van extreem lage rente toch wat rendement uit je spaargeld te halen? We geven je een tiental mogelijkheden.