Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 2621 tot 2625
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 februari 2017

Euro verliest terrein door politieke onzekerheden

De euro krijgt ervan langs door de aanhoudende politieke onzekerheden in verschillende Europese landen. De valuta verliest terrein ten opzichte van zijn tegenhangers de dollar en het Britse pond. Een aantal experten raden beleggers aan om short te gaan op de euro om het risico in hun portefeuille te beperken. 

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 16 februari 2017

Donald Trump en de Russen, hoe zit dat nu juist?

Wat is er aan de hand tussen Donald Trump en de Russen? Die vraag stelt zich auteur en columnist Thomas Friedman in een opiniestuk in de New York Times: ‘Ik weet niet of hij Russische oligarchen geld moet of Russische spionnen hem in de tang hebben omdat hij tijdens zijn trips in Moskou zaken deed die hij beter niet had gedaan. Maar Trumps bereidheid om bondgenoten als Australië aan te vallen, rivalen als China uit te dagen, vijanden als Iran en Noord-Korea te bedreigen en buurlanden als Mexico te pesten – terwijl hij voortdurend handkusjes werpt naar de Russische president Poetin – kunnen niet worden uitgelegd door zijn simpele wens om de relaties met Moskou te verbeteren met als enig doel de Islamitische Staat te verslaan.

Het ontslag van Flynn geeft onze regering een nieuwe kans om antwoorden op deze vragen te krijgen, te beginnen met het openbaar maken van zijn belastingaangiften.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 februari 2017

8 eigenschappen waarin succesvolle jongeren zich onderscheiden van de rest

Jack Dorsey, Mark Zuckerberg, Evan Spiegel, … het zijn maar een paar namen van jongeren die miljardair werden. Wanneer men naar de jeugd kijkt, denkt men steeds aan hangjongeren. Maar daar staat ook een uiterst succesvolle generatie tegenover. Deze hebben 8 eigenschappen waarin ze zich onderscheiden.

Millennials, de jongere generatie, is een generatie waarvan velen succesvol ondernemen. Hoe komt het dat deze groep er in slaagt beter te presteren dan oudere generaties? Een eerste succesformule is alvast: slapen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 februari 2017

33 tips om beter om te gaan met geld (en zo rijk te worden)

Het leven is een grote gewoonte. Je bent het gewoon om iedere vrijdag frietjes te eten, je bent het gewoon om iedere zondag uit te slapen, je bent het gewoon om ieder jaar op vakantie te gaan, … en veel mensen zijn het gewoon om iedere maand veel te veel geld uit te geven. Gelukkig zijn er tips om slechte gewoontes, zoals de laatste, af te leren.

Met deze 33 tips kan jij het gewoon worden om beter om te gaan met jouw geld. Zo kan je op het einde van de maand wél geld overhouden. Zo kan jij wél sparen en wél beleggen en … op termijn lekker rijk worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 februari 2017

Het ei uit de omelet halen: Brexit in 10 cijfers

De website Politico.eu kon 21 rapporten inkijken die binnen het Europees Parlement circuleren en betrekking hebben op de Brexit-onderhandelingen. Hieronder 10 cijfers die de enormiteit van de uitdaging benadrukken. Of ‘een beetje zoals het ei uit de omelet halen,’  zoals Pascal Lamy, de voormalige voorzitter van de wereldhandelsorganisatie WHO, de Brexit omschrijft. 20.833 — Aantal EU-regels en wetten die moeten worden besproken. De Brexitonderhandelingen zouden niet meer dan 2 jaar of 500 werkdagen in beslag moeten nemen. Dat betekent dat de onderhandelaars… 40 wetten per dag moeten afwerken.