Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 26201 tot 26205
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

De 'Dutch Sandwich': Google versluist 8,8 miljard euro naar Bermuda

Google Dublin OfficeGoogle transfereerde vorig jaar 8,8 miljard euro in royaltybetalingen (25% meer dan het jaar daarvoor) naar het belastingparadijs Bermuda. Zo slaagt het bedrijf er in om haar gemiddeld overzees belastingtarief te reduceren tot ongeveer vijf procent.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Ierland wil midden december het EU-noodhulpprogramma verlaten

Peter MuhlyIerland zou midden december het Europese noodhulpprogramma kunnen verlaten zonder een kredietlijn van de EU aan te vragen. Dat heeft de Ierse premier Enda Kenny zaterdag op een conferentie van zijn Fine Gael-partij gezegd. Hij verwacht dat zijn land volgend jaar comfortabel de EU-budgetdoestellingen haalt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Wie bezit de Amerikaanse staatsschuld van $16,8 biljoen?

De Verenigde Staten bereiken deze week het schuldenplafond. Het volgende schema op Marketupdate laat goed zien hoeveel geld iedereen aan de Verenigde Staten heeft uitgeleend. China en Japan zijn de grootste buitenlandse crediteuren van de VS, maar in eigen land hebben vooral pensioenfondsen en de Federal Reserve veel schuldpapieren in de boeken staan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Consument krijgt rente terug bij te hoge lening

Consumenten die een te hoge lening hebben gekregen, hebben recht op een schadevergoeding van de betreffende kredietverstrekker.