Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 26206 tot 26210
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Buffett vindt debat over schuldplafond maar idioot.

Volgens Warren Buffett zijn de leden van het Amerikaanse Congres slim genoeg om op tijd voor een oplossing te zorgen. Ze houden het lot en de kredietwaardigheid van de Verenigde Staten in hun handen, maar ze zullen de spreekwoordelijke lijn niet overschrijden. Ze zullen wel tot een akkoord komen, maar waarschijnlijk pas in de late uren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

GATA op CNBC: “Manipulatie goudprijs bewezen”

Chris Powell van GATA was te gast op CNBC om de uitzonderlijke bewegingen van de goudprijs te bespreken. Volgens GATA kan er geen misverstand meer over bestaan: de goudprijs wordt gemanipuleerd!

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Waalse werkloosheid kent zevende stijging op rij

De werkloosheid in Wallonië is in september voor de zevende maand op rij toegenomen in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Het zuiden van het land telde eind september 231.433 werkzoekenden, of 14,7 procent van de actieve bevolking. Dat meldt de Waalse arbeidsbemiddelingsdienst Forem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Rick Rule: “Als we deze maand overleven,…”

Volgens Rick Rule van Sprott US Holdings is de kans groot dat we een opmerkelijk fenomeen gaan zien deze maand, een zogenaamde Black Swan. Op dit moment zijn alle ingrediënten aanwezig om een zware financiële crash mee te maken in oktober. Als we echter deze maand weten te overleven, kan het hek van de dam zijn - zegt hij aan Bull Market Thinking.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Ron Paul: “De VS is failliet”

De Amerikaanse bevolking wordt voor de zot gehouden dat ze altijd maar moeten blijven spenderen en consumeren, zegt voormalig vooraanstaand politicus Ron Paul. Ron Paul zijn mening wordt nog steeds alom gerespecteerd. Zowel de Republikeinen als de Democraten weten niet waar ze mee bezig zijn, geen van beide wil besparen en geen van beide wil toegeven.