Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 26206 tot 26210
Bron: elsevier.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

EU onderzoekt of Nederland verboden staatssteun gaf aan NS

De voorwaarden van de hogesnelheidslijn veranderden nadat de NS de concessie voor uitbating al had gewonnen - Foto: ANP

De EU onderzoekt of Nederland de NS verboden staatssteun heeft gegeven. De overheid heeft de prijs voor het exploiteren van de hogesnelheidslijn verlaagd nadat de concessie al was weggeven aan de NS.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Huizenprijzen in Verenigd Koninkrijk stijgen opnieuw

De huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk breken records. Door stimulerend beleid van de centrale bank (lage rente) en de regering (garanties op hypotheken) is het steeds makkelijker om een huis te kopen. Banken verstrekken krediet en veel starters melden zich op de huizenmarkt. De nieuwe huizenbubbel wordt geblazen!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Wil India zijn goud verkopen?

De goudprijs krijgt vandaag weer een mokerslag. Er gaat op het moment van schrijven weer 1,5 % af. Is het weer manipulatie zoals Maarten Verheyen denkt?

Of is het omdat er een akkoord in de maak lijkt in de Verenigde Staten? Of is het misschien omdat de Indiase centrale bank hintte op een mogelijke verkoop van zijn goud? Het laatste aspect wordt besproken op Market Update:

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Fors minder boekingen herfstvakantie

Ook op buitenlandse vakanties wordt door Nederlanders steeds vaker beknibbeld, als gevolg van de aanhoudende crisis. 

Bron: deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Nare verassing na aankoop woning.

Rechtbank Den Haag heeft op 11 september 2013 geoordeeld dat een makelaar aansprakelijk is voor een onjuiste vermelding van de oppervlakte van een appartement. Op Funda stond vermeld dat het woonoppervlak 60 m² bedroeg. In de verkoopinformatie stond vermeld dat het woonoppervlak “ca. 60 m²” bedroeg. In werkelijkheid was de woning ongeveer 8 m2 kleiner.