Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 26211 tot 26215
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Rick Rule: “Als we deze maand overleven,…”

Volgens Rick Rule van Sprott US Holdings is de kans groot dat we een opmerkelijk fenomeen gaan zien deze maand, een zogenaamde Black Swan. Op dit moment zijn alle ingrediënten aanwezig om een zware financiële crash mee te maken in oktober. Als we echter deze maand weten te overleven, kan het hek van de dam zijn - zegt hij aan Bull Market Thinking.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Ron Paul: “De VS is failliet”

De Amerikaanse bevolking wordt voor de zot gehouden dat ze altijd maar moeten blijven spenderen en consumeren, zegt voormalig vooraanstaand politicus Ron Paul. Ron Paul zijn mening wordt nog steeds alom gerespecteerd. Zowel de Republikeinen als de Democraten weten niet waar ze mee bezig zijn, geen van beide wil besparen en geen van beide wil toegeven.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Wordt de financiële crisis nog erger of niet : de Discussie – deel 2

In navolging van deel 1. Joris Luyendijk krijgt met zijn artikel “Dit gaat helemaal fout” wel veel kritiek.  Dit gebeurt altijd met voorlopers, voortrekkers, zij die verder zien dan de anderen.  In dit opzicht zou hij net een “klokkenluider” kunnen zijn – en dat is hij ook op zijn manier! Dit soort mensen is vaak twee stappen vooruit op de werkelijkheid, de toekomst ook. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

'Huren wordt duurder dan kopen'

Niet eerder was het de afgelopen tien jaar gunstiger om een huis te kopen dan nu. Dat beweert Johan Conijn, hoogleraar Woningmarkt aan het Universiteit van Amsterdam en verbonden aan de Amsterdam School of Real Estate.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

België voert minder champagne in

Vorig jaar werden 8,3 miljoen flessen champagne ingevoerd in België. Dat is een daling met ruim 15 procent tegenover 2011, zegt het Champagne-Bureau van de Benelux. België zakt een plaatsje op de lijst van belangrijkste exportlanden voor champagne.