EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26216 tot 26220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Column Kees de Kort | Het mes ligt niet op tafel

In het Amerikaanse Congres is een overeenkomst gesloten over de federale begroting, weet ook Grote Kees, beter bekend als BNR's Kees de Kort. "Het economisch belang is nul. Het stelt allemaal helemaal niks voor", luidt zijn commentaar.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Griekse werkloosheid licht gestegen

Een jaar eerder bedroeg de werkloosheid in Griekenland nog 26 procent. De jeugdwerkloosheid kwam in september uit op 51,9 procent. De arbeidsmarkt in Griekenland is de slechtste van Europa.

Zelfstandige ondernemers zijn het hardst in hun portemonnee geraakt door de crisis. Dat blijkt uit...

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Griekenland: de Derde Wereld in Europa

Louisa GouliamakiMeer dan 3 miljoen Grieken of ruim 27,7% van de bevolking hebben niet langer toegang tot gezondheidszorg en dat als een direct gevolg van de crisis. Dat zegt Anna Maïli van Médecins du Monde in de Franse krant Le Monde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Column Kees de Kort | BGHB-virus heerst weer op het Frederiksplein

Het begint een bekende afkorting te worden: BGHB, oftewel: Binnenkort Gaat Het Beter. Nu is het weer de beurt aan De Nederlandsche Bank, zegt economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

December 2013: één miljoen werklozen in Nederland!

Met ingang van 2013 publiceert het CBS in haar persberichten over de bijstand over het aantal personen dat een bijstandsuitkering ontvangt. Voorheen werden de bijstandsuitkeringen op zichzelf als uitgangspunt voor de tellingen genomen. Door deze methodewijziging sluit de statistiek beter aan bij de gangbare begrippen in de maatschappij op dit terrein, meent het CBS. Met deze nieuwe telmethode worden, als de bijstandsuitkering naar een (echt)paar gaat, beide personen afzonderlijk geteld. Het aantal personen met een uitkering ligt dus hoger dan het aantal uitkeringen. Eind maart waren er 390 duizend bijstandsontvangers die samen 338 duizend bijstandsuitkeringen ontvingen. Het aantal mensen met een WW-uitkering stijgt momenteel tegelijk schrikbarend. Hadden in 2012 'nog maar' 340.000 mensen een werkloosheidsuitkering, eind dit jaar ligt dat al op 435.000 en volgend jaar stijgt het aantal WW'ers zelfs door naar bijna 500.000.

Lees verder op nachthemel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]n.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs