EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26231 tot 26235
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Dow Jones sluit af op recordniveau

De Dow Jones is vandaag op een recordniveau ge√ęindigd terwijl de Nasdaq in het rood ging. Positief nieuws uit Europa werkte ook door op de beursvloer op Wall Street, waar beleggers verder vooral wachten op het maandelijkse banenrapport van de overheid dat vrijdag wordt gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

'Twitter verhoogt introductieprijs opnieuw'

Dat meldt zakenkrant The Wall Street Journal woensdag op gezag van handelaren die zijn ingelicht door banken die de beursgang begeleiden.

Dat meldt zakenkrant The Wall Street Journal woensdag op gezag van handelaren die zijn ingelicht door banken die de beursgang begeleiden.

De introductiekoers zou nu 25 tot 28 dollar gaan bedragen. Maandag verhoogde Twitter de beoogde bandbreedte van 17 tot 20 dollar naar 23 tot 25 dollar.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Dit is de grootste zorg van het moment, en de Fed is de oorzaak

Het beleid van de Amerikaanse centrale bank, dat sinds 2009 is gericht op kwantitatieve verruiming, veroorzaakt geen inflatie maar juist deflatie. Dat is de boude, maar prikkelende stelling die Michala Marcussen inneemt, het hoofd van de economenafdeling van Société Générale.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Aantal miljardairs neemt toe

Het aantal miljardairs is dit jaar toegenomen ten opzichte van 2012. Momenteel zijn er wereldwijd 2170 mensen met een vermogen van ten minste $1 miljard.

In totaal beheren zij $6,5 biljoen, zo blijkt uit de Billionaire Census van onderzoeksbureau Wealth-X en de Zwitserse bank UBS. Volgens de studie is de wereld dit jaar tien miljardairs rijker.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Bitcoin bereikt recordhoogte

De afgelopen weken werd al zichtbaar dat Bitcoin op weg was naar een nieuw record. In april werd kortstondig een piek behaald van 266 dollar. Menigeen sprak daarna over een zeepbel toen ze zagen dat de koers in enkele uren zwaar kelderde. Desondanks werd vandaag een nieuw hoogtepunt gehaald van 272 dollar op de Japanse handelsplaats Mt.Gox. Aan het begin van de zomer stond Bitcoin erg laag, op het dieptepunt zo’n 70 dollar. Terugkijkend komt dat neer op een waardestijging van bijna 400% in 5 maanden. In oktober zag je een sterke spurt naar boven en verdubbelde de virtuele munt in waarde.

Lees verder op bitkoers.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs