EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26246 tot 26250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Energie Made in [Arnhem] werpt zijn vruchten af

Het project Energie Made in [Arnhem] werpt zijn vruchten af. Sinds de start van dit programma in 2011 zijn inmiddels meer dan 100 organisaties uit de stad aangesloten en worden resultaten steeds meer zichtbaar. Dat is de conclusie uit de voortgangsrapportage van het project dat het college van burgemeester en wethouders heeft vastgesteld.

Lees verder op energienieuws.info
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

'Minder boekingen bij reisbureaus'

De reisbranche lijkt opnieuw een moeilijk jaar te krijgen. Tot nu toe zijn er via reisbureaus een stuk minder vakanties geboekt in vergelijking met begin januari vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Bernanke legt het u nog één keer uit

Nog even en de financiële wereld neemt afscheid van Ben Bernanke als voorzitter van de Federal Reserve. Afgelopen vrijdag blikte de man alvast terug op acht jaar Fed voorzitterschap.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Volwassen Mark Zuckerberg (29) 'redt' Facebook

Mark Zuckerberg is volgens Wall Street Journal net op tijd 'volwassen' geworden om Facebook winstgevend te houden. De 'piepjonge' CEO wilde aanvankelijk niets weten van adverteerders, maar nadat de beursgang een tegenvaller bleek, is Zuckerberg gedraaid, blijkt uit een portret van de Facebook-oprichter.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

PIMCO zegt auw

Er is minimaal één professionele partij die extra blij is dat de 2013 boeken gesloten kunnen worden, en dat is PIMCO. Een slecht obligatiejaar heeft de beheerder midscheeps geraakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs