Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 26246 tot 26250
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Een nieuw globaal financieel systeem is in aantocht

Na de tweede wereldoorlog heeft de Verenigde Staten zich opgeworpen tot de nieuwe financiële en economische heerser van de wereld. Maar het optreden van de Verenigde Staten heeft geen welvaart en vrede gebracht, in tegendeel. De laatste jaren zaait de VS alleen maar terreur en vernietiging, allemaal in eigen belang. Het is tijd voor een reset van het globale systeem zegt Liu Chang op Xinhuanet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Den Bosch slaat alarm over hoge huren

De gemeente Den Bosch slaat alarm over woonlasten die voor steeds meer huurders van sociale woningen onbetaalbaar worden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Huizenprijzen in Nederland vanaf 1630

De volgende grafiek laat zien dat huizen in Nederland de afgelopen eeuwen nog niet eerder zo duur waren als een paar jaar geleden. Het herstel op de huizenmarkt begon in 2008, toen de prijzen weer terugkeerden richting het lange termijn gemiddelde van ongeveer €100.000. Zet het herstel van de woningmarkt door of gaan de prijzen weer stijgen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

China importeerde meer dan 2.000 ton goud de laatste 2 jaar

In september 2011 onthulde Wikileaks dat China van de Yuan een goudgedekte munt wil maken. Sinds eind 2011 zit de goudprijs serieus in het slop (toeval?). De theorie gaat dan ook steeds meer op dat China achter de papieren goudmanipulatie zit om de goudprijs zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk goud goedkoop in te slaan. En China slaagt er in om massa’s fysiek goud naar zijn land te krijgen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Chinese inflatie flink gestegen

De consumentenprijzenprijzen in China zijn september met 3,1 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat bleek maandag uit cijfers die de overheid bekend maakte.