Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2626 tot 2630
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

Het déjà vu van de Griekse schuldencrisis

Laait de Griekse crisis weer op? Veel mensen vragen het zich af nu het steeds langer duurt voordat het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de eurolanden, de grootste schuldeisers van Griekenland, een akkoord bereiken over de nieuwste tranche van het derde steunpakket.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

IS op weg naar bankroet (maar dat maakt terreurgroep niet minder gevaarlijk)

Het gaat niet goed met de financiële toestand van terreurgroep Islamitische Staat (IS). Dat blijkt uit een rapport van het International Center for the Study of Radicalisation and Political Violence (ICSR) en accountantskantoor Ernst & Young (EY). Het betekent echter niet dat het kalifaat minder gevaarlijk wordt, want aanslagen zoals in Parijs en Brussel kosten weinig geld.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

Finland gaat militaire manschappen met 20% opvoeren

De Finse regering heeft donderdag plannen aangekondigd om zijn militair apparaat met 20% uit te breiden om zo het hoofd te bieden aan een mogelijke dreiging vanuit Rusland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

Goldman Sachs waarschuwt voor het beangstigende beleid van Trump

Donald Trump staat bekend om zijn opmerkelijke uitspraken. Tijdens zijn verkiezingscampagne liet hij al meermaals weten dat hij tegen de ‘gevestigde orde’ in wilde gaan. Zijn streven was om Amerika weer groots te maken en de macht terug te geven aan het volk.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

4 grafieken die aantonen dat de VS voor een recessie staan

Komt het Amerikaanse economische herstel dat acht jaar geleden begon ten einde?

Die vraag stelt zich Torsten Sløk, de chief international economist van Deutsche Bank in een memorandum dat hij vrijdag aan zijn klanten stuurde. De memo is vergezeld van grafieken, die aangeven dat ‘de kwaliteit van de leningen’ snel verslechtert.