EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26256 tot 26260
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Nieuw initiatief – Nederland Collectief

Samen gas en stroom scherp inkopen. Vanuit deze gedachte is er een nieuwe website gelanceerd door de oprichters van Bespaarwijzer.nl. Er zijn meerdere vergelijkbare inkoopcollectieven, maar Nederland COLLECTIEF gaat voor de scherpste energieprijs.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Europese privacytoezichthouders onderzoeken beveiliging bankgegevens

De Belgische en Nederlandse privacytoezichthouders stellen een onderzoek in naar de beveiliging van de betalingsnetwerken van de organisatie SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication). Directe aanleiding hiervoor is onder meer berichtgeving in internationale media dat buitenlandse inlichtingendiensten - mogelijk de NSA - naar Europees recht onrechtmatige toegang tot het financiële gegevensverkeer bij SWIFT zouden hebben.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Fraude bij de Rabobank: Boete belastingtechnisch interessant

Fraude bij de Rabobank | Het begint een ware soap te worden daar aan de Beneluxlaan in Utrecht waar de hoge heren van de Rabobank huizen. Er zijn namelijk nog al wat ontwikkelingen gaande waar men vooraf niet echt rekening hadden gehouden. Nadat eerder deze week de SP aandrong bij minister Opstelten om de nog werkzame verdachte fraudeplegers strafbaar te stellen, heeft ook de VVD een voorstel ingediend om het het OM makkelijker te laten maken strafrechtelijk te kunnen vervolgen. Lastige situatie voor minister Opstelten: hij heeft vorige week juist geschikt met de Rabobank voor 70 miljoen euro, waarmee strafrechtelijke vervolging is afgekocht.

Is de Rabobank politiek Den Haag toch net even iets te snel af geweest.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Spanje doet het vanaf januari zonder hulpprogramma

Spanje verlaat vanaf januari het hulpprogramma voor de banken zonder vangnet van zijn schuldeisers. Dat kondigde de Eurogroep aan in een communiqué. Ook Ierland gaf eerder te kennen geen hulp meer nodig te hebben.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

Schiff: ‘Goud kan nu kaarsrecht omhoog’

Peter Schiff, CEO van EuroPacific Capital, was opnieuw te gast op CNBC om zijn mening over de financiële markten, met name de recente beweging van de goudprijs. Volgens Schiff begrijpen de meeste handelaars goud gewoonweg niet, zelfs aan de World Gold Council wordt tegenwoordig getwijfeld.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs