EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26256 tot 26260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Is het Westen het geloof in zichzelf verloren?

'Het Westen is een plek waar zelfs gewone mensen comfortabel leven. Dat is de droom die illegale immigranten hun leven doet riskeren om naar Europa of de V.S. te verhuizen,' schrijft Gideon Rachman in de Financial Times. Maar ondanks dit comfort en de weelde lijken westerlingen er steeds meer van overtuigd dat de beste dagen van het Avondland voorbij zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

"Bitcoin heeft groeipotentie"

Volgens Bank of America Merrill Lynch is een prijs van $1.300 voor Bitcoin gerechtvaardigd, indien de munt breed wordt toegepast in e-commerce en men vertrouwen krijgt in de Bitcoin als waardeopslag. Momenteel verkeert Bitcoin in een identiteitscrisis, want door de stijgende prijs wordt de virtuele munt steeds minder gebruikt voor transacties. Dat staat een doorbraak in de weg, aldus de bank.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Spaanse crisis duurt voort

De Europese schuldencrisis is weer naar de achtergrond verdwenen, nadat Draghi bekendmaakte alles te zullen doen om de euro te redden. Toch is de crisis daar nog niet mee verholpen. In Spanje stabiliseert de werkloosheid boven de 25% en groeit de economie niet meer. Wat wel groeit is het aantal wanbetalingen op leningen, dat steeg van 1% in 2005 naar meer dan 12% nu.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Directie Alitalia wil 1.900 banen schrappen

De directie van de noodlijdende Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia wil 1.900 banen schrappen en voor bijna 300 miljoen euro besparingen doorvoeren. Ceo Gabriele del Torchio heeft de vakbonden dinsdag op de hoogte gebracht van zijn intenties, zo is vernomen van deelnemers aan de vergadering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

EU geeft Polen meer tijd voor aanpak tekort

Polen maakt te weinig vorderingen bij het terugdringen van zijn begrotingstekort richting de Europese norm van 3 procent. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs